Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 04.03.2017. 10:43

Izdavanje u zakup poslovnih prostora u Tesliću

Izvor: Nezavisne novine, 04.03.2017.

Na osnovu Odluke Skupštine povjerilaca od dana 24.02.2017 godine, stečajni upravnik "Trudbenik-FKO" d.o.o. Teslić, pod brojem 63/17, dana 02.03.2017 godine, raspisuje:

OGLAS ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNIH PROSTORA "TRUDBENIK-FKO" d.o.o. TESLIĆ -U STEČAJU PUTEM JAVNOG PRIKUPLJANJA ZATVORENIH PONUDA

Izdaje se u zakup poslovni prostor koji se nalaze u krugu preduzeća "Trudbenik-FKO" d.o.o. Teslić - u stečaju, Ulica Krajiška bb:

- Proizvodna hala sa farbarijom sa postojećim mašinama, površine 3.422 m2

- Prostorija za ugalj površine 168 m2

Početna cijena iznajmljivanja po m2 je 1 KM uvećana za PDV

Poslovni prostori izdaju se u viđenom stanju, na period minimalno od jedne godine, a najviše do prodaje poslovnog prostora, odnosno do okončanja stečajnog postupka.

Ponuđena cijena ne može biti manja od cijene u oglasu za navedene poslovne prostore i ne obuhvata troškove: električne energije, grijanja, vodovoda i kanalizacije, fizičkog i tehničkog obezbeđenja, čišćenja i održavanja, PTT usluga, građevinskog zemljišta, ostale takse, poreze i doprinose.

Prostori se izdaju u viđenom stanju i za sva uložena sredstva u navedene poslovne prostore ili mašine, zakupac nema pravo tražiti povrat uloženih sredstava. Pravo učešća na ovom oglasu imaju pravna i fizička lica

Ponuda ponuđača treba obavezno da sadrži sljedeće po-datke:

- naziv i adresu ponuđača, matični broj, JIB,

- ponuđenu cijenu zakupa po 1 m2, ne manju od početne cijene navedene u oglasu, bez PDV-a za navedene prostore i broj mjeseci uplate zakujJhine unaprijed.

- pismenu izjavu da prihvata uslove iz ovog oglasa. .

Ponude dostaviti u zatvorenoj koverti, preporučenom pošiljkom na adresu: "Trudbenik-FKO" d.o.o. Teslić - u stečaju, Krajiška bb, 74 270 Teslić, zaključno sa 17.03.2017. godine, sa naznakom: "PONUDA ZA ZA-KUP POSLOVNOG PROSTORA - NE OTVARAJ".

Nepotpune i neblagovremene ponude neće se razmatrati. Javno otvaranje ponuda obaviće komisija dana 24.03.2017 godine, u 12.00 časova, u krugu preduzeća i isto će se održati i kada učestvuje samo jedan ponuđač. Prostor koji je predmet oglašavanja izdaće se u zakup ponuđaču sa najpovoljnijom ponudom, a prednost će se dati ponuđaču sa uplatom zakupnine unaprijed za veći broj mjeseci.

Ukoliko više ponuđača ponudi istu cijenu zakupa, istog dana obaviće se javno nadmetanje. U slučaju da najpovoljniji ponuđač ne uplati iznos izlici-tirane cijene u roku od 7 dana, smatraće se da je odustao, a prihvata se sljedeća najpovoljnija ponuda pod istim uslovima.

U toku trajanja javnog oglasa zainteresovanim licima će se omogućiti da razgledaju prostor koji je predmet izdavanja, informacije na telefon broj: 065/569-449.

Stečajni upravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: