Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.12.2015. 09:18

Izvođenje radova na asfaltiranju piste i rulnice na letjelištu Brda u Livnu

Izvor: Akta.ba, 18.12.2015.

U sklopu projekta “Prekogranično zračno umrežavanje” CAN, koji se financira iz IPA programa Jadranska suradnja, Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije (HBŽ) planira pokrenuti natječajni postupak za izvođenje radova – asfaltiranje piste i rulnice na letjelištu “Brda” u Livnu.

Stoga, Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije poziva sve zainteresirane tvrtke s iskustvom u ovim poslovima koje žele sudjelovati u natječaju da podnesu zahtjev za sudjelovanje na istom sa kratkim opisom dosadašnjeg iskustva.

Ministarstvo gospodarstva odabrat će najmanje tri ponuditelja kojima ćemo uputiti poziv za dostavljanje ponuda, zajedno s natječajnom dokumentacijom.

 

Zahtjev s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva mora se dostaviti najkasnije do 28. prosinca 2015. godine u 10 sati na e-mail can.project.hbz@gmail.com

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: