Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 19.01.2017. 10:26

Javni uvid u Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između ulica: Bulevar cara Dušana, Omladinske, Radoja Domanovića, Branka Morače, Patre, Teodora Kolokotronisa i lijeve obale Vrbasa, (radni naziv: Jug 7)

Izvor: Glas Srpske, 19.01.2017.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje

 

PRVO OBAVJEŠTENjE ZA JAVNOST

O IZLAGANjU NACRTA PLANA NA JAVNI UVID

 

Obavještava se javnost da će NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR IZMEĐU ULICA: BULEVAR CARA DUŠANA, OMLADINSKE, RADOJA DOMANOVIĆA, BRANKA MORAČE, PATRE, TEODORA KOLOKOTRONISA I LIJEVE OBALE VRBASA (RADNI NAZIV: "JUG 7") biti izložen na javni uvid.

 

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi uz ulicu Solunsku, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č.br. 528 i 529 k.o. Banjaluka 8 (n.p.), u površini od 689 m2, i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća "Urbis centar, d.o.o. Banjaluka, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br.101a, prostorijama Gradske uprave grada Banjaluka, prostorijama mjesne zajednice Bulevar, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8 do 16 časova u periodu od 27.1,2017. go-dine do 27.2.2017. godine.

 

Nacrt Plana biće objavljen i na web site-u www.banjaluka.rs.ba

 

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 27.2.2017. god. svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje. primjedbe i prijedloge na Nacrt. upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: