Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.01.2017. 10:29

Obavještenje o privremenom prekidu javne ponude prve emisije hipotekarnih obveznica Univerziteta za poslovni inženjering i menadžment Banja Luka

Izvor: EuroBlic, 06.01.2017.

Na osnovu člana 34 stav 2. Zakona o tržištu hartija od vrijednosti („Službeni glasnik Republike Srpske" br. 92/06 34/09,30/12,59/13 i 108/13)„UNIVERZITETZA POSLOVNI INŽENJERING IMENADŽMENT"Banja Luka, objavljuje:

 

OBAVJEŠTENJE O PRIVREMENOM PREKIDU JAVNE PONUDE

PRVE EMISIJE HIPOTEKARNIH OBVEZNICA

„UNIVERZITETA ZA POSLOVNI INŽENJERING I MENADŽMENT" BANJA LUKA

 

Dana 5.1.2017. godine Upravni odbor„UNIVERZITETA ZA POSLOVNI INŽENJERING I MENADŽMENT"Banja Luka donio je odluku o privremenom prekidu javne ponude za upis i uplatu obveznica prve emisije a radi izmjena i dopuna Jedinstvenog prospekta za javnu ponudu hipotekarnih obveznica i njihovo uključenje na slobodno tržište Banjalučke berze.

Izmjene i dopune Jedinstvenog prospekta vršene su u dijelovima prospekta koji se odnose na razloge za ponudu i namjenu sredstava, obezbjeđenje potraživanja po osnovu vlasništva nad obveznicama, projekciju novčanih tokova za period 2017-2027, te je izmijenjen rok trajanja upisa i uplate obveznica koji se produžava sa 30 na 50 dana.

Po odobrenju Izmjena i dopuna Jedinstvenog prospekta od strane Komisije za hartlje od vrijednosti Republike Srpske, iste će biti objavljene na internet stranici Banjalučke berze: www.blberza.com   te će javna ponuda obveznica biti nastavljena.

 

„UNIVERZITET ZA POSLOVNI INŽENJERING I MENADŽMENT"Banja Luka

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: