Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 19.07.2016. 12:11

Posebne policijske ljetne odore

Izvor: Akta.ba, 18.07.2016.

Broj: 02-1-309/16-17

Ljubuški,18.7.2016.

 

Na temeliu članka 70. Zakona o javnim nabavama (..Službeni glasnik BiH44. broi: 39/14) i Preporuke povjerenstva broj: 02-1-309/16 -16. u postupku javne nabave roba „Posebnih policijskih ljetnih odora", ministar unutarnjih poslova donosi :

 

ODLUKU

O izboru najpovoljnijeg ponuditelja

-Konkurentski zahtjev za nabavu roba-

               

Članak 1.

Prihvaća se preporuka Povjerenstva za javnu nabavu broj: 02-1-309/16-16 od 12. srpnja 2016. godine. i Ugovor za javnu nabavu roba Nabava posebnih policijskih ljetnih odora, dodjeljuje se ponuditeliu Uslužnost d.o.o. iz Sarajeva, uz ponuđenu najnižu cijenu od 23.860,00 KM bez PDV-a (slovima: dvadesettritisuće osamstošesdeset konvertibilnih maraka).

 

Članak 2.

Ugovor za javnu nabavu "Nabava posebnih policijskih ljetnih odora dostavit će se na potpis izabranom ponuditelju Uslužnost d.o.o. iz Sarajeva , po proteku roka od 15 dana računajući od dana od kad su svi ponuditelji obaviješteni 0 izboru najpovoljnije ponude.

 

Članak 3.

Za izvršenje ove Odluke zadužuje se i ovlašćuje Sektor potpore.

 

Članak 4.

Ova Odluka obiavit će se na web-stranici Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH istovremeno s upućivanjem svim ponuditeljima koji su sudjelovali u postupku javne nabave, u skladu s člankom 70. Zakona o javnim nabavama.

               

 

Članak 5.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja i dostavlja se svim ponuditeljima koii su sudjelovali u postupku javne nabave, u skladu s člankom 71. Zakona o javnim nabavama.

 

Obrazloženje

Postupak javne nabave pokrenut je Odlukom o pokretanju postupka broj: 02-1-309/16, dana 21. lipnja 2016. godine.

Javna nabava provedena je putem konkurentskog zahtjeva za dostavu ponude.

Procijenjena vrijednost javne nabave bez PDV-a je 30.000,00 KM (slovima: tridesettisuća konvertibilnih maraka).

Obavijest o nabavi broj 307-7-1-12-3-7/16 objavljena je na portalu javnih nabava dana 21. lipnja, 2016.godine.

Povjerenstvo za javnu nabavu imenovano je Odlukom broi 02-1-309/16-1 od dana 21. lipnja 2016. godine, koje je dalo Preporuku 0 izboru najpovoljnijeg ponuditelja broj 02-1-309/16-16 u postupku javne nabave robe "Nabava posebnih policiiskih lietnih odora".

 

Povjerenstvo za javnu nabavu je blagovremeno i pravilno izvršilo otvaranje ponuda i ocjenu prispjelih ponuda o čemu je sačinilo odgovarajuće zapisnike, u kojima je utvrđeno sljedeće: 

- da je ukupan broj pristiglih ponuda 2 (slovima:dvije),

- da su blagovremeno zaprimljene 2 (slovima:dvije) ponude,

- nije bilo neblagovremeno zaprimljenih ponuda,

- da ie ponuda ponuditelja Uslužnost d.o.o. iz Sarajeva prihvatljiva.

U postupku donošenia ove Odluke, posebno su cijenjene činjenice da ie Povjerenstvo, pravilno i potpuno, izvršilo ocjenu kvalificiranosti ponuditelja te ocjenu prispjele ponude, u skladu s kriterijima iz Tenderske dokumentacije.

 

Naime, u postupku ie ocijenjeno da ie povjerenstvo u svemu pravilno postupilo te da ie izbor najpovoljnijeg ponuditelja izvršen u skladu sa Zakonom o javnim nabavama, podzakonskim aktima, internim aktima i tenderskim dokumentom.

Uvidom u priloženu dokumentaciju, nesporno je da je izabrani ponuditelj Uslužnost d.o.o. iz Sarajeva zbog kriterija najniže cijene ocijenjen kao najpovoljniji.

Na temelju izloženog odlučeno je kao u članku 1. ove Odluke.

 

POUKA O PRAVNOM LIJEKU

Protiv ove Odluke može se izjaviti žalba Uredu za razmatranje žalbi BiH u roku od 5 (pet) dana od dana prijema ove Odluke, a podnosi se putem Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke.

 

Dostaviti:

-              Svim ponuditelj ima;

-              Sektoru potpore;

-              Povjerenstvu za javnu nabavu;

-              a/a.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: