Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 30.11.2015. 11:48

Poziv za dostavljanje prijedloga za kalendar sportskih manifestacija Grada Banja Luka za 2016. godinu

Izvor: Akta.ba, 27.11.2015.
REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANJA LUKA
GRADONAČELNIK
GRADSKA UPRAVA
Odjeljenje za društvene djelatnosti
  
Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, Republika Srpska, BiH, tel: +387/0/51 24 44 37, faks: +387/0/51 24 45 38
 
Broj: 10-66-862/2015
Datum: 26.11.2015. godine
RG/RG                                           
                                                                    
 
 
PREDMET: Prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja  Luku za 2016. godinu, traži se.- 
 
 
U skladu sa odredbama čl. 10. i 17. Zakona o sportu („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 4/02, 66/03, 73/08 i 102/08), a u cilju izrade Godišnjeg kalendra sportskih manifestacija grada Banja Luka za 2016. godinu, molimo Vas da Odjeljenju za društvene djelatnosti najkasnije do 09.12.2015. godine, dostavite :
 
- Prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja Luku za 2016. godinu.
 
Sportske organizacije koje svoje programske aktivnosti i sadržaje realizuju na području grada Banjaluke, i koje svojim prijedlozima projekata apliciraju za korištenje sredstava iz Budžeta Grada Banja Luka u cilju organizacije sportskih manifestacija, treba da ispunjavaju sledeće opšte i posebne uslove:
 
Opšti uslovi:
 
1. Da je izvršena registracija i upis organizatora u sudski registar,  kod nadležnog suda, 
 
2. Da je izvršen upis u sportski registar kod Ministarstva za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske,
 
3. Da je izvršena prijava i registracija organizatora u  Poreskoj upravi Republike Srpske,
 
4. Da je kod nadležnog suda i Ministarstva za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske, u skladu sa zakonskim propisima, ažurno  izvršena  prijava, i ovjera eventualnih izmjena, dopuna Statuta i promjena u imenovanju lica ovlaštenih za zastupanje,
 
5. Da je dostavljen Odjeljenju za društvene djelatnosti godišnji program rada i izvještaj o radu, koji su razmatrani i usvojeni od nadležnog organa organizatora, (ovo važi za sportske organizacije, udruženja, društva, sportske saveze i stručna udruženja),
 
6. Da je dostavljen Odjeljenju za društvene djelatnosti Bilans stanja i Bilans uspjeha za predhodnu kalendarsku godinu, (ovo važi za sportske organizacije, udruženja, društva, sportske saveze i stručna udruženja).
 
Posebni uslovi:
 
1. Da je organizator sportske manifestacije dostavio svoj prijedlog projekta za organizaciju sportske manifestacije u utvrđenom roku i na predviđenom obrascu S – 3 „Prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banjaluku“,
 
2. Da se sportska manifestacija održava na području grada Banjaluke,
 
3. Da se sportska manifestacija, (zvanično takmičenje) nalazi u kalendaru ili programu zvaničnih svjetskih, evropskih, balkanskih, regionalnih, državnih i republičkih sportskih saveza i asocijacija, (potrebno je dostaviti dokaz o istom),
 
4. Da se sportska manifestacija sufinansira i dijelom vlastitih sredstava sportske organizacije i iz ostalih izvora sufinansiranja (sredstvima javnih prihoda, sredstvima međunarodnih fondova, sredstvima resornih sportskih saveza, sredstvima sponzora i donatora i dr.) za koje je potrebno dostaviti određenu dokumentaciju kao dokaz,
 
5. Da je dostavljeni prijedlog projekta usvojen od nadležnog organa  tj. potrebno je dostaviti Odluku o organizovanju sportske manifestacije koju je usvojio nadležni organ organizatora sportske manifestacije, 
 
6. Da je organizator sportske manifestacije opravdao finansijska sredstva koja je dobio od strane Grada Banja Luke za sufinansiranje sportske masnifestacije za predhodnu godinu, (u predviđenom roku dostavljen finansijski i narativni izvještaj).
 
Ukoliko prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja Luku ispuni opšte i posebne uslove, te ostvari potreban broj bodova u skladu sa kriterijumima za ocjenjivanje prijedloga projekata, isti će biti predložen u Godišnji kalendar sportskih manifestacija Grada Banjaluka za 2016. godinu. Finansijska sredstva za sportske manifestacije uvrštene u Godišnji kalendar sportskih manifestacija Grada Banja Luka, utvrđuju se Finansijskim planom koji je sastavni dio Кalendara. 
 
Gradska uprava Grada Banja Luka sa korisnikom budžetskih sredstava kome su odobrena sredstva za sufinansiranje projekta sportske manifesrtacije od interesa za Grad Banja Luku, zaključuje ugovor kojim se uređuju uslovi, način, rokovi, isplata i namjensko korišćenje odobrenih budžetskih sredstava.
 
Imajući u vidu gore navedeno, neophodno je da nam u cilju pravovremene izrade godišnje planske dokumentacije, dostavite do 09.12.2015. godine, u pismenoj formi: 
 
- program projekta sportske manifestacije,
- finansijski plan istog,
- podatke po priloženom obrascu S-3, koji takođe možete preuzeti na web stranici grada www.banjaluka.rs.ba.
- odluku nadležnog organa sportske organizacije o usvajanju prijedloga projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja Luku. 
 
Takođe vas obavještavamo, da ukoliko su vam u toku 2015. godine odobrena i doznačena finansijska sredstva za sufinansiranje troškova organizacije sportske manifestacije, obavezni ste Odjeljenju za društvene djelatnosti dostaviti izvještaj o namjenskom utrošku doznačenih sredstava. U suprotnom, vaš prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja Luku za 2016. godinu neće se razmatrati.
 
Prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja Luku dostavlja se putem protokola - u kancelariji broj 16. Gradske uprave, ili poštom - na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka, sa naznakom: Prijedlog projekta sportske manifestacije od interesa za Grad Banja Luku za 2016. godinu, poziv na broj 10-66-862/15.
 
 
Prilog:
- obrazac S-3
 
 
V. D.  N A Č E L N I К A
Ljubinka Dragojević, dipl. politolog

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PREUZMI DOKUMENT:

PODIJELI: