Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 03.08.2016. 11:16

Poziv za učešće u postupku izdavanja okolinske dozvole za izgradnju pogona za rafinisanje jestivog ulja na lokaciji Slobodna zona Vogošća, općina Vogošća

Izvor: Oslobođenje, 03.08.2016.

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo, u saradnji sa investitorom "Starfield&Oils d.o.o., zainteresiranoj javnosti upućuje

 

 

POZIV

za učešće u postupku izdavanja okolinske dozvole za izgradnju pogona za rafinisanje jestivog ulja na lokaciji Slobodna zona Vogošća, općina Vogošća.

 

Predložena aktivnost:

Izgradnja pogona za rafinisanje jestivog ulja kapaciteta 17.000 t/god., na lokaciji Slobodna zona Vogošća, na zemljištu označenom kao k.č. broj 1620 K.O. Vogošća.

 

Organ uprave odgovoran za donošenje okolinske dozvole:

Ministarstvo prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo

 

Način učešća javnosti:

Zainteresirana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za izdavanje okolinske dozvole i priloženu dokumentaciju u Ministarstvu prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo, ul. Reisa Dž. Čauševića 1, Sarajevo, soba 317, od 14 do 16 sati, te u pisanoj formi podnijeti ovom Ministarstvu primjedbe i sugestije vezane za zahtjev u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva.

 

Zahtjev je dostupan i na web strani Ministarstva: http://mpz.ks.gov.ba

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: