Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 01.06.2017. 10:05

Prodaja specijalnog alata, sitnog alata, inventara, poluproizvoda, repromaterijala...

Izvor: Glas Srpske, 01.06.2017.

OPTEL d.o.o-u stečaju, Banjaluka, ulica Jovana Dučića 23A

 

Na osnovu Odluke Skupštine povjerilaca stečajnog dužnika, i Zakona o stečaju, stečajni upravnik, dana 30.5.2017. godine

 

O G L AŠ AV A

 

prodaju pokretnih stvari stečajnog dužnika, osnovnih sredstava specijalnog alata, sitnog alata, inventara, poluproizvoda, repromaterijala, svrstanih u dvije grupe, i to:

1. Skladište civilno (prema Pregled stanja zaliha na dan 30.5.2017)

2. Skladište vojno (prema Pregled stanja zaliha na dan 30.5.2017)

Licitacije će se održati u prostorijama Okružnog privrednog suda, ulica Gundulićeva 108, Banja-luka: dana 5.6.2017. god. u 13 časova, prikupljanjem zatvorenih i zapečaćenih ponuda sa mogućnošću nastavka javne licitacije ukoliko bude više ponuđača.

Zatvorene i zapečaćene ponude u kovertama donijeti na dan licitacije uz dokaz o uplati predujma u iznosu od 5.000,00 КM, za svako skladište na žiro-račun broj 562-099-81339609-08. Uplatu cjelokupnog iznosa kupac je dužan izvršiti u roku od tri dana od dana licitacije ili gubi uplaćeni depozit. Кupac "Skladište pivilno" mogu biti sva pravna i fizička lica, pravna lica zastupana po zakonskom zastupniku ili po opunomoćeniku, dokza kupce "Skladište vojno" kupci mogu biti pravna lica koja imaJu Rješenje o obavljanju djelatnosti prometa naoružanja i vojne opreme, koju su dužni predočiti prije početka licitacije.

Кulac je dužan demontirati i iznijeti kupljenu imovinu o svom trošku u roku od pet dana od dana uplate cjelokupnog iznosa. Кupac je dužan nadoknaditi štetu zakupodavcu nastalu kao posljedica de-montaže i iznošenja.

Predmeti procjene se mogu pogledati svakim radnim Danom od 10 do 14 časova, do dana licitacije.

 

Stečajni upravnik Aleksa Nježić

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: