Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.06.2016. 09:18

(produženje roka) Javni poziv za učešće na tenderu radi prodaje akcija državnog kapitala u Akcionarskom društvu za proizvodnju dijelova i pribora za motorna vozila NOVI AUTODIJELOVI Rudo

Izvor: Nezavisne novine, 22.06.2016.

Investiciono-razvojna banka

Republike Srpske


Na osnovu člana 20. stav 4. i 5. Pravila tenderske prodaje ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 32/13) i tačke 6. Javnog poziva za učešće na tenderu pod oznakom: IRB-T-18/2 radi prodaje akcijskog kapitala u Akcionarskom društvu za proizvodnju dijelova i pribora za motorna vozila "Novi autodijelovi" Rudo objavljen Javnim pozivom 17.05.2016. godine, Investiciono-razvojna banka Republike Srpske AD Banjaluka, Vidovdanska 2, Banjaluka (u daljem tekstu: Investiciono-razvojna banka) o bj a v lj uj e



OBAVJEŠTENjE
o produženju roka za podnošenje ponuda za učešće na tenderu pod oznakom:

IRB-T-T-18/2 radi prodaje akcijskog kapitala u 
Akcionarskom društvu "Novi autodijelovi" Rudo


1. Investiciono-razvojna banka produžava rok za podnošenje ponuda za učešće na tenderu pod oznakom: IRB-T-18/2 za prodaju akcijskog kapitala u Akcionarskom društvu za proizvodnju dijelova i pribora za motorna vozila "Novi autodijelovi" Rudo.

Novi rok za podnošenje ponuda ističe 01.08.2016. godine u 12,00 časova. Ponude se podnose neposredno u Investiciono-razvojnoj banci.

2. Javno otvaranje koverti označenih s "Ponuda" i "Prateća dokumentacija" biće obavljeno u prostorijama Investiciono-razvojne banke 01.08.2016. godine s po-četkom u 13,00 časova, a u cilju objavljivanja identiteta ponuđača.


INVESTICIONO-RAZVOJNA BANKA

REPUBLIKE SRPSKE AD BANJA LUKA

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: