Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 24.03.2015. 15:13

Uživajte u beskrajnom iskustvu pametnog telefona: Nokia Lumia 630 Dual Sim

Izvor: eKapija.ba, 24.04.2015.

S impresivnim ekranom od 4,5 inča i ugrađenim četverojezgrenim procesorom, Lumia 630 pokreće se nevjerovatnom brzinom za superiorno iskustvo po pristupačnoj cijeni za 1 KM u MojMix 30.

Sa svim najboljim i najnovijim karakteristikama Windows Phone-a, uživajte u beskrajnom iskustvu pametnog telefona i sinhronizovanju u stvarnom vremenu, besprijekorno preko svih ekrana. Sa aplikacijom OneDrive možete spremiti i pristupati svim svojim fotografijama, videozapisima i datotekama s bilo kojeg mjesta. Početnih 7 GB prostora za skladištenje besplatno je pa ćete u oblaku imati dovoljno prostora za početak. A pristupanje i uređivanje dokumenata u pokretu takođe je jednostavno s paketom Microsoft Office koji je već instaliran na Lumiji 630. Personalizujte svoju Lumiju 630 i neka bude prepuna vaših boja. Jednostavno mijenjajte maske i birajte među raznim jarkim bojama koje odgovaraju vašem raspoloženju i stilu.

Detaljnije informacije o cijenama i tarifnim modelima za privatne korisnike možete naći ovdje a za više informacija o cijenama i tarifama za poslovne korisnike kliknite ovdje.

Uređaj dostupan na m:tel prodajnim mjestima.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: