Donacija Dječjem vrtiću Pčelica od Raiffeisen banke d.d. BiH

12.12.2016. 12:36 / Izvor: Akta.ba
Donacija Dječjem vrtiću Pčelica od Raiffeisen banke d.d. BiH

Dječji vrtić "Pčelica" Orašje, čiji je osnivač Općina Orašje, dobio je vrijednu donaciju u iznosu od 7.500 maraka, što je dar Raiffeisen banke d.d. BiH.

Dječji vrtić "Pčelica" Orašje, čiji je osnivač Općina Orašje, dobio je vrijednu donaciju u iznosu od 7.500 maraka, što je dar Raiffeisen banke d.d. BiH. Primopredaju donacije izvršili su šef Raiffeisen banke u Orašju Ivan Oršolić i direktor Banke u Brčkom Miloš Marković. Donacija je prikupljena zahvaljujući kupovini blagdanskih čestitki, a Dječji vrtić u Orašju odabran je kao jedan od 10 korisnika iz cijele BiH kojoj je donacija uručena. "Nadam se da će donirana sredstva olakšati rad djece i uposlenika u vrtiću. Raiffeisen banka tradicionalno usmjerava sredstva namijenjena kupovini blagdanskih čestitki u humanitarne svrhe, odnosno donacije različitim udruženjima čije su aktivnosti fokusirane na rad sa djecom i najosjetljivijim segmentima društva. Ovakva vrsta pomoći ne bi bila moguća bez naših klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje poslujući s nama", istaknuo je Ivan Oršolić šef agencije Raiffeisen banke u Orašju.

"Presretni smo što je Raiffeisen banka odabrala upravo nas razveseliti za predstojeće blagdane. Sredstva su nam jako značajna i utrošit ćemo ih pametno za najpotrebnije stvari u našem radu, među ostalim za uređenje igrališta i dvorišta vrtića, te druge prioritetne stvari o kojima ćemo razgovarati  na sastanku Upravnog vijeća", istaknula je Kristina Dominković odgajateljica u Dječjem vrtiću "Pčelica" Orašje i predstavnica odgajatelja u upravnom vijeću vrtića.

U ime načelnika Općine Orašje Stanka Vincetića, primopredaji je bio nazočan njegov pomoćnik za opću upravu, branitelje i društvene djelatnosti Mladen Marković koji je tom prigodom rekao: "Ovo je lijep čin darivanja sredstava ustanovi koja okuplja najmlađe kategorije djece, od jasličke dobi pa do polaska u školu. Kapacitet Dječjeg vrtića Pčelica je u cijelosti popunjen i trenutno u njemu boravi 80 mališana koji su svrstani u četiri skupine".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi