Filantropi

Ella voda prijatelj projekta "Race for the cure"

12.09.2017. 08:36 / Izvor:

"Race for the cure" se deseti jubilarni put održava u BiH, a cilj joj je osnaživanje zdravlja žena u borbi protiv karcinoma dojke. "Race for the cure" održava se u više od 150 svjetskih gradova, gdje svake godine za unapređenje zdravlja žena šeta/trči nekoliko miliona ljudi.

Ella voda kao prijatelj projekta "Race for the cure" vam predstavlja EllaCharity.

Zašto ELLA charity?

Svojim učešćem pomažete u podizanju svijesti o bolesti i u borbi za rano otkrivanje karcinoma dojke, kao i jačanju onih koje su prošle ili prolaze kroz bolest.

Od svake kupljene boce 1,5 L i 0,5 L ELLA prirodne izvorske vode, donira se 10% u ELLA charity fond koji pomaže WHEP - Program osnaživanja zdravlja žena u Bosni i Hercegovini.

Prirodna izvorska voda Ella, brend sarajevske mljekare Milkos, i organizacija WHEP (Program osnaživanja zdravlja žena u Bosni i Hercegovini) potpisali su ugovor koji za cilj ima zajedničku saradnju koja će pomoći u ranoj prevenciji karcinoma dojke.

Time se Milkos, kao društveno odgovorna kompanija, sa svojim proizvodom prirodna izvorska voda Ella, uključuje u projekat osnaživanja zdravlja žena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi