EuroExpress brza pošta i ove godine podržala Konferenciju beba

22.06.2017. 08:35 / Izvor: Akta.ba
EuroExpress brza pošta i ove godine podržala Konferenciju beba
OTVORI GALERIJU

U kutku EuroExpressa brze pošte ponovo se postavljalo pitanje „da li rode zaista donose bebe?“

Da je radost najmlađih najbitnija i da je potrebno češće da zastanemo i uživamo sa mališanima, ponovo je potvrđeno u sklopu “Konferencije beba 2017.” koja se desila u Banjaluci, u utorak, 20. juna 2017. godine, a koju je EuroExpress i ovaj put sa radošću podržao.

Kao i prethodnih godina, događaj  je usmjeren prvenstveno ka najmlađima, ali i ka nešto starijim generacijama, s ciljem promocije zdravog roditeljstva i porodičnih vrijednosti, te povećanja nataliteta u RS.

Raznobojni i raznovrsni sadržaji okupili su brojne klince i klinceze, kao i njihove roditelje, a u kutku EuroExpress brze pošte ponovo se postavljalo pitanje „da li rode zaista donose bebe?“. Do odgovora su pokušali da dođu uz pomoć najmlađih, a pratila ih je atmosfera ispunjena toplinom i osmijesima, šarenilom, iznenađenjima i dobrom zabavom.

"Osim niza pratećih aktivnosti, mališane smo ispratili kućama, gdje su se zaputili bogatiji za nova prijateljstva, lijepe uspomene, ali i zanimljive poklone kompanije. Tako smo i ovaj put pažljivo istražili i pronašli tri bebe; onu najmlađu, najstariju, ali i onu sa najviše braće i sestara, koje smo i darovali posebnim EuroExpress poklon bonovima", navode iz EuroExpressa.

Kao kompanija koja prepoznaje značaj društveno-odogovornog djelovanja, EuroExpress- brza pošta će i u narednom periodu nastaviti sa podrškom sličnih manifestacija, a do tada najmlađima žele srećno i ispunjeno djetinjstvo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Filantropi