ASA OSIGURANJE podržalo izgradnju istočne tribine FK Željezničara

25.01.2017. 08:17 / Izvor: Akta.ba
ASA OSIGURANJE podržalo izgradnju istočne tribine FK Željezničara

FK Željezničar i dugogodišnji partner ASA OSIGURANJE produžili su saradnju.

FK Željezničar i dugogodišnji partner ASA OSIGURANJE produžili su saradnju, te je osiguravajuće društvo podržalo izgradnju istočne tribine kupovinom desetogodišnje ulaznice.

Sponzorska saradnja između dva velika brenda, FK Željezničar i ASA OSIGURANJA, traje već nekoliko godina, a danas je potpisanim ugovor produžena za još jednu godinu. Pored sponzorskog ugovora, ASA OSIGURANJE je realizovalo i kupovinu desetogodišnje ulaznice.

"Veoma mi je drago da smo našem dugogodišnjem partneru opravdali povjerenje, te da ćemo nastaviti uspješnu saradnju. Zahvaljujem se rukovodstvu ASA OSIGURANJA na podršci posljednjih godina i na podršci kroz kupovinu desetogodišnje ulaznice. FK Željezničar je svojim kvalitetnim radom postao poželjan poslovni partner", kazao je Mirsad Šiljak, direktor FK Željezničar.

"Podrška mladima čini sastavni dio vrijednosti ASA OSIGURANJA koje već duži niz godina, ulaganjem u projekte od važnosti za širu društvenu zajednicu nastoji doprinijeti razvoju kompletnog društva. Sport je svakako jako bitan segment našeg identiteta i dugoročnog opredjeljenja te smo u tom duhu i ove godine nastavili uspješnu saradnja sa FK Željezničar", istakao je Damir Pahor, direktor Filijale Sarajevo.

ASA OSIGURANJE d.d. je domaće osiguravajuće društvo koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. U relativno kratkom periodu svog postojanja, ASA OSIGURANJE d.d. izraslo je u respektabilnu osiguravajuću kuću sa značajnim poslovnim rezultatima i rasprostranjenom mrežom od 12 filijala u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA OSIGURANJA je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva gdje prema zvanično dostupnim podacima, u protekle četiri godine, zadržava lidersku poziciju. ASA OSIGURANJE u svojoj ponudi ima kompletnu paket proizvoda neživotnog osiguranja - osiguranje osoba, vozila i imovine sa više od 70 hiljada klijenata.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije