Dobra saradnja u strateškim infrastrukturnim projektima

06.09.2017. 09:34 / Izvor: SRNA
Dobra saradnja u strateškim infrastrukturnim projektima

Šef Kancelarije Svjetske banke za BiH Emanuel Salins Munjoz ocijenili su na današnjem sastanku u Banjaluci da je saradnja dvije institucije veoma dobra.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i novi šef Kancelarije Svjetske banke za BiH Emanuel Salins Munjoz ocijenili su na današnjem sastanku u Banjaluci da je saradnja dvije institucije veoma dobra, naročito kada je riječ o strateški važnim infrastrukturnim projektima.

Cvijanovićeva, koja je Munjoza u svom kabinetu primila u nastupnu posjetu, upoznala je danas sagovornika o rezultatima reformskih mjera koje sprovodi Vlada Srpske, kao i sa postignutim efektima završenih, te o dinamici započetih projekata.

Ukazano je i na oblasti u kojima bi Svjetska banka mogla da pruži podršku, a odnose se na modernizaciju puteva, drvoprerađivačku industriju i oblast turizma, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Premijer Srpske je na sastanku izrazila dobrodošlicu novom šefu Svjetske banke i zahvalila na svemu što je ova međunarodna finansijska institucija do sada učinila pomažući sprovođenje mnogih projekata u Srpskoj.

Sastanku je prisustvovao ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije