Novi sadržaji na Jahorini: Djeca dobijaju poligon sa ski-trakom

28.11.2016. 11:59 / Izvor: SRNA
Novi sadržaji na Jahorini: Djeca dobijaju poligon sa ski-trakom

Dječiji poligon sa ski-trakom novi je sadržaj Olimpijskog centra "Jahorina", pripremljen za zimsku turističku sezonu.

Dječiji poligon sa ski-trakom novi je sadržaj Olimpijskog centra "Jahorina" pripremljen za zimsku turističku sezonu koja će biti otvorena 17. decembra.

"Nadamo se da će dječiji poligon, koji je u funkciji od ove godine, obogatiti sadržaj u Olimpijskom centru za sve posjetioce, naročito za najmlađe", rekao je Srni direktor Olimpijskog centra Velibor Lazarević. On je naveo da su za ovaj projekat prošle godine aplicirali kod Svjetske turističke organizacije u vrijednosti od 50.000 eura i uspjeli da završe radove u planiranom roku. Lazarević je rekao da je cijena dnevne karte 10 KM, te dodao da će posjetioci moći da uživaju i ljeti jer će park raditi i tada, posebno kada se za djecu organizuju škole u prirodi.

Lazarević je naveo da će povodom otvaranja nove zimske turističke sezone od 16. do 18. decembra biti organizovana manifestacija "Ski opening Jahorina 2016/17".

Prema njegovim riječima, 17. decembra na lokalitetu Poljice nastupiće grupa "Galija", a tog dana će biti besplatne vožnje šestosjedom za sve skijaše, bordere i ljubitelje panoramske vožnje žičarom. "Posjetioci će moći da uživaju i u gastro degustacijama i zabavama koje će organizovati hoteli na Jahorini", rekao je Lazarević, dodajući da je ulaz slobodan za sve posjetioce.

On je izrazio nadu da će zimska turistička sezona na Jahorini biti uspješna i sa dosta snijega. Lazarević je rekao da su cijene smještaja u Hotelu "Bistrica", kao i cijene ski-karata na prošlogodišnjem nivou. On je istakao da već imaju dosta rezervacija i da ih je više nego prošle godine, ali da sve zavisi od toga da li će biti snijega.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije