Raiffeisen banka nagrađena za uspješno brokersko poslovanje

27.05.2016. 11:20 / Izvor: Akta.ba
Raiffeisen banka nagrađena za uspješno brokersko poslovanje

Prilikom svečane ceremonije dodjele priznanja najuspješnijim brokerskim kućama članovima Sarajevske berze Raiffeisen banci su uručene četiri plakete.

Sarajevska berza dodijelila Banci četiri priznanja. "Raduje me što smo i ove godine dobitnik priznanja Sarajevske berze koja predstavljaju još jedan dokaz uspješnosti naše poslovne strategije. Dobivena priznanja će nas dodatno motivisati da i dalje radimo na unapređenju kvaliteta usluga koje nudimo našim klijentima, kako u domenu investicijskog bankarstva, tako i generalno, te da time ojačamo i učvrstimo odnos s našim klijentima", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da Banka kontinuirano nastoji da njene usluge profesionalnog posredništva budu što kvalitetnije, te da ih klijentima pruži na što efikasniji način, nastojeći da bude njihov pouzdan partner u prometu vrijednosnim papirima.

Prilikom svečane ceremonije dodjele priznanja najuspješnijim brokerskim kućama članovima Sarajevske berze Raiffeisen banci su uručene četiri plakete i to: zlatna plaketa za ostvareni promet u trgovanju obveznicama, srebrena plaketa za ukupni ostvareni promet, te bronzane plakete za ostvareni promet u trgovanju dionicama i za ostvareni broj transakcija.

Investicijsko bankarstvo Raiffeisen banke, u okviru usluga poslovanja s vrijednosnim papirima na tržištu kapitala, pruža usluge posredništva kod trgovine vrijednosnim papirima: brokerske usluge, usluge investicijskog savjetovanja, korporativno savjetovanje - usluge M&A, kao i usluge agenta emisije kod izdavanja vrijednosnih papira.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital