15.Business Cafe: Vjetar u leđa mladim i odvažnim poduzetnicima

10.11.2016. 14:32 / Izvor: Akta.ba
15.Business Cafe: Vjetar u leđa mladim i odvažnim poduzetnicima

Govornici 15.Business cafe-a su Mevludin Čeliković, direktor kompanije Imel doo, Lukavac i mlada poduzetnica Gloria Galić.

Agencija Global Market Solutions najavljuje 15. Business cafe koji će se održat u Atrium sali hotela Europe 30.novembra sa početkom u 18,00 sati.

Govornici 15.Business cafe-a su Mevludin Čeliković, direktor kompanije Imel doo, Lukavac i mlada poduzetnica Gloria Galić, vlasnica i osnivačica brenda prirodne kozmetike Gloria.

Prepoznavši nepresušni potencijal IT industrije u našoj zemlji, a sve u cilju motivacije mladih generacija, i ovaj put na Business cafeu  vrlo interesantnu priču iz ovog sektora ispričat će Mevludin Čeliković.

Imel d.o.o. Lukavac je IT kompanija koja je prisutna na tržištu preko 20 godina. Kompanija Imel bavi se projektovanjem poslovnih informacionih sistema, proizvodnjom i implementacijom softvera, poslovnim konsaltingom, prometom IT opreme, operativnim sistemima. Usluge ove kompanije  koriste najuglednije domaće i svjetske firme.

Svoje iskustvo,motivaciju i inspiraciju za pokretanje biznisa podjelit će i mlada poduzetnica  Gloria Galić iz Mostara. Brend Gloria je osnovan prije 2 godine i već sad ima oko 40 proizvoda u prodaji. Proizvodi su jedinstveni i trenutno dostupni samo na tržištu Bosne i Hercegovine. Da se kvalitet, rad i trud uvijek isplati potvrđuje i najava da će se proizvodi Gloria  uskoro  naći na tržištu  Europske unije.

Svi oni koji su u nedoumici  da li da se u 2017. godini  otisnu u poduzetničke vode i oni koji su zainteresirani da popiju kafu u pozitivnom okruženju  mogu  se prijaviti putem emaila info@gms.ba.  Ulaz  na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Vrijednost eventa su prepoznali i podržali ProCredit banka i BH Telecom, a medijsku podršku su i ove godine pružili poslovni portal Akta.ba, radio stanice RSG i Antena Sarajevo, portal RadioSarajevo.ba, dnevne novine Oslobođenje te kvartalni magazin Reunion.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave