16. Business cafe u Sarajevu - 15. mart hotel Europa!

14.03.2017. 11:39 / Izvor: Akta.ba
16. Business cafe u Sarajevu - 15. mart hotel Europa! 

Business café dovodi govornike koji će svojim iskustvom i pozitivnom energijom inspirisati sve pristane na promišljanje o poduzetničkim aktivnostima.

Agencija Global Market Solutions najavljuje novu sezonu eventa Business café. 16. Business café će se održati u Atrium sali hotela Europe, Sarajevo 15. marta sa početkom u 18,00 sati.

Business café u Sarajevu dovodi govornike koji će svojim iskustvom i pozitivnom energijom inspirisati i podstaknuti sve prisutne na promišljanje o poduzetničkim aktivnostima.

Svi prisutni moći će poslušati priče gospodina Amira Reko koji je vlasnik kompanije Bohen i  brenda REKO, gospođe Aide Zubčević vlasnice kompanije Faveda  za proizvodnju herbalnih preparata i ljekovitog bilja.

Na ovom Business cafeu ugostit ćemo zanimljive mlade poduzetnike koji su prošle godine osvojili nagradu za start up business, Ekrem Nurović, Ejub Hadžić, Amer Zavlan i Haris Botić. Momci su  preuzeli  incijativu i  prvi u svijetu kreirali Knowlead društvenu mrežu za učenje.

Business café je event koji pored inspirativnih poduzetničkih priča svim prisutnim pruža jedinstvenu priliku besplatnog networkinga koji će svakako doprinijeti kreiranju pozitivne poduzetničke klime.

Zainteresovani za event mogu  se prijaviti putem emaila: info@gms.ba.  Ulaz  na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Vrijednost eventa su prepoznali i podržali BH Telecom i Domoinvest, a medijsku podršku su i ove godine pružili poslovni portal Akta.ba, radio stanice RSG i Antena Sarajevo, portal RadioSarajevo.ba, dnevne novine Oslobođenje te kvartalni magazin Reunion.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave