Belgrade Wealth Forum: Beograd postaje centar za bogate i uspješne

06.09.2017. 15:17 / Izvor: Akta.ba
Belgrade Wealth Forum: Beograd postaje centar za bogate i uspješne

Očekuje se dolazak velikog broja stručnjaka za upravljanje bogatstvom.

Krajem septembra (28 i 29.9.) Beograd će postati centar za bogate i uspješne poslovne ljude iz cijelog svijeta! Očekuje se dolazak velikog broja stručnjaka za upravljanje bogatstvom. Na jednom mjestu okupiće se, stručnjaci iz oblasti bankarstva i finansija, zakona, nekretnina, drugih državljanstava i rezidencija, investicija i fondova, međunarodnog poreskog planiranja, upravljanja kapitala i wealth menadžmenta...

Forumi za poslovno povezivanje i međunarodnu saradnju

Forumi, poput ovog, održavaju se uspješno po cijelom svijetu, radi povezivanja i ostvarivanja međusobnih kontakata. Pored toga, oni su idealna prilika za predstavnike medija da se informišu o novostima, u oblasti ekonomije, biznisa i poslovanja o globalnim svjetskim trendovima. Beograd kao centar Srbije i jedna od metropola Evrope, tek prošle godine je dobio ovakav forum. 

Najskuplji paketi skoro su rasprodati!

Kao što se obično i događa na ovakvim forumima, najskuplji paketi se prvi rasprodaju. Njih su već rezervisali uspješni investitori i kompanije iz inostranstva. Ostala su još samo 4 mjesta da se popune svih "16 zlatnih paketa" koji uključuju i izlaganje od 30 minuta, štand, paket ulaznica, promotivni film, popuste i dodatne privilegije.

Inače, karte za Belgrade Wealth forum kreću se od 180 eura do 2 900 eura. Cijena paketa foruma u Beogradu znatno je niža nego cijena paketa sličnih foruma u Monaku, Londonu, Barseloni i drugim poslovnim centrima u svijetu. Tako na primer, za poslovni forum u Ženevi, potrebno je izdvojiti 2000 eura samo za ulaznicu. 

Karte se mogu rezervisati i on-line

U korak s razvojem digitalnih medija i komunikacije, više ne morate da prelazite hiljade kilometara da biste završili neki posao ili rezervisali svoj mjesto! Karte za forum mogu se kupiti i on-line preko servisa za prodaju karata ili direktno od organizatora. Sve detaljnije informacije o govornicima i uslugama možete naći na sajtu: www.belgradewealthforum.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave