Business cafe: Proizvodnja, prirodna bogatstva, tehnološke inovacije u BiH

27.02.2017. 13:28 / Izvor: Akta.ba
Business cafe: Proizvodnja, prirodna bogatstva, tehnološke inovacije u BiH

Agencija Global Market Solutions najavljuje novu sezonu eventa Business café u Sarajevu i Banja Luci.

Agencija Global Market Solutions najavljuje novu sezonu eventa Business café u Sarajevu i Banja Luci.

Nakon tri godine uspješne realizacije jedinstvenog networking eventa Business Cafea, koji je postao svojevrsni pokret regionalnog umrežavanja mladih menadžera I poduzetnika, GMS agencija najavljuje

16. Business café koji će se održat u Atrium sali hotela Europe,Sarajevo 15.marta  sa početkom u 18,00 sati, te  1.Business café koji će se održat u hotelu Jelena, Banja Luka  30.marta sa početkom u 19,00sati.

15.marta na Business café u Sarajevu   ovoga puta dovodimo govornike koji će vam prenijeti svoje inspirativne životne priče koje su rezultirale poslovnim uspjehom. Gosti Business cafea birani su na osnovu njihove životne I poslovne filozofije kao I zaraznog poduzetničkog duha.

Gospodin Amir Reko je vlasnik kompanije Bohen i vlasnik je brenda REKO iz Sarajeva, koji se bavi proizvodnjom posuđa od drveta. Kompanija Reko plasira svoje proizvode isključivo na zapadnoevropsko tržište, sa fokusom na skandinavske zemlje. 

Gospođa Aida Zubčević vlasnica  je kompanije Faveda  za proizvodnju herbalnih preparata i ljekovitog bilja. Faveda ima i vlastiti maloprodajni objekat, a svoje proizvode distribuira i širom Bosne i Hercegovine. Pored domaćeg tržišta, Faveda već deset godina izvozi i na inostrana tržišta.

Na ovom Business cafeu ugostit ćemo zanimljive mlade poduzetnike koji su prošle godine osvojili nagradu za start up business, Ekrem Nurović, Ejub Hadžić, Amer Zavlan i Haris Botić. Momci su  preuzeli  incijativu i  prvi u svijetu kreirali Knowlead društvenu mrežu za učenje. Webit festival uvrstio je ovaj start up među 100 najperspektivnijih u Evropi.

Zainteresovani za event mogu  se prijaviti putem emaila info@gms.ba.  Ulaz  na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Vrijednost eventa su prepoznali i podržali  BH Telecom i Domoinvest, a medijsku podršku su i ove godine pružili poslovni portal Akta.ba, radio stanice RSG i Antena Sarajevo, portal Radio Sarajevo.ba, dnevne novine Oslobođenje te kvartalni magazin Reunion.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave