Galić i Čeliković govornici posljednjeg ovogodišnjeg Business cafea

28.11.2016. 11:30 / Izvor: Akta.ba
Galić i Čeliković govornici posljednjeg ovogodišnjeg Business cafea

Agencija Global Market Solutions najavljuje posljednji ovogodišnji Business cafe. Ulaz na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Agencija Global Market Solutions najavljuje posljednji ovogodišnji Business cafe koji će se održat u Atrium sali hotela Europe 30.novembra sa početkom u 18,00 sati.

Govornici 15.Business cafe-a su Mevludin Čeliković, direktor kompanije Imel doo iz Lukavca i mlada poduzetnica Gloria Galić, vlasnica i osnivačica brenda Gloria, Prirodna kozmetika Gloria.

Imel d.o.o. Lukavac je IT kompanija koja je prisutna na tržištu preko 20 godina. Kompanija Imel bavi se projektovanjem poslovnih informacionih sistema, proizvodnjom i implementacijom softvera, poslovnim konsaltingom, prometom IT opreme, operativnim sistemima. Usluge ove kompanije  koriste najuglednije domaće i svjetske firme.

Brend Gloria je osnovan prije 2 godine i već sad ima oko 40 proizvoda u prodaji. Proizvodi su jedinstveni i trenutno dostupni samo na tržištu Bosne i Hercegovine, a uskoro će biti i na tržištu EU.

Svi zainteresirani za event i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba. Ulaz na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Vrijednost eventa su prepoznali i podržali ProCredit banka i BH Telecom, a medijsku podršku su i ove godine pružili poslovni portal Akta.ba, radio stanice RSG i Antena Sarajevo, portal RadioSarajevo.ba, dnevne novine Oslobođenje te kvartalni magazin Reunion.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave