Izvrsna prodaja - seminar za unapređenje prodajnih vještina

22.06.2017. 13:38 / Izvor: Akta.ba
Izvrsna prodaja - seminar za unapređenje prodajnih vještina

Izgradnja osobnosti prodavca i njegov prestup kupcu je pravo umijeće za svakog poslodavca.

PRIVREDNA KOMORA KANTONA SARAJEVO

IZVRSNA PRODAJA

06. juli sa početkom u 10.00 sati u prostorijama Komore

Cilj ove edukacije je unaprijeđenje prodajnih vještina i komunikacije uposlenih u prodaji. Naši prodavači imaju sve više obaveza i sve zahtjevnije ciljeve zato je potrebno kontinuirano raditi na usavršavanju postojećih i razvoju novih znanja i vještina. Sa druge strane kupci imaju sve više informacija i sve su educiraniji, tako da razliku između dva ista proizvoda sada čini samo prodavač.

Izgradnja osobnosti prodavca i njegov prestup kupcu je pravo umijeće za svakog poslodavca.

Trening je specifičan jer daje priliku prodavcima da sagledaju svoje karakteristike kao prodavca, da sagledaju sami sebe u ulozi kupca i kreiraju jednu novu prizmu kroz koju se može posmatrati i razv ijati prodajni proces.

Edukacija je zasnovana na princima NLP-a (Neuro-lingvističko programiranje ) i coachinga i u velikoj mjeri usmjeren na psihologiju ponašanja prodavca i kupca. Na upečatljiv i interesantan način prezentiramo vještine u prodaji i načine kako prodobiti kupca i uspostaviti fer i korektan dugoročan odnos.

Trening je namijenjen prvenstveno prodavačima, poduzetnicima, voditeljima prodaje i svima čija radno mjesto podraziimjcvaju prodaju i/ili upravljanje prodajnim timovima, kao i sv ima koji imaju u svom radu i životu ispred sebe klijenta.

SADRŽAJ radionice:

Profili uspješnih prodavača, test osobnosti

Profili klijenata

Kako uspostaviti rapor sa različitim profilom klijenata?

Motivirajuče vođenje prodajnog razgovora

Etape prodajnog procesa

Donošenje odluke o kupovini

PREDAVAČ: Muharemović Emina, Business Coach (međunarodni certifikat ICI, Berlin). Ima više od 20 godina radnog iskustva u prodaji i upravljanju ljudima. Završila je Ekonomski fakultet na Univerzitetu u Sarajevu kao i edukacije na NLP i Coaching akademiji u Hrvatskoj i stekla zvanje NLP Practitioner, NLP Master, NLP savjetnik i na trećoj godini je studija za Neurolingvističko savjetovanje i terapiju (DVNLPt). Učitelj je Autogenog treninga po Schultz- u. Aktivno vodi i organizuje edukacije i radionice na polju unapređenja poslovnih vještina i unapređenju kvaliteta života i rada pojedinaca i organizacija.Dugogodišnje radno iskustvo i poslovnu praksu, poslovna znanja iz ekonomije, uspješno kombinuje sa psihologijom i ljudskim ponašanjem, kao neodvojivim komponentama.

Kotizacija: 110 KM po polazniku za dva i više polaznika odobrava se popust od 10%.U cijenu je uključen PDV. Kotizacija se uplaćuje na žiro račun komore: Raiffeisenbank bank BiH 1610000004560078. U kotizaciju su uključena predavanja, pisani materijal i potvrda o učešću na radionici, ručak i osvježenje. Detaljnije informacije o seminaru možete dobiti na tel. 250-117, 250-116, 250-131 ili putem e-mail-a: lejlah@pksa.com.ba ili vladol@pksa.com ba. dinov@pksa.com.ba.

Prijavu za učešće na radionici možete poslati na gore navedene mail-adrese ili na fax. broj 033/226-717.

 

PREUZMI DOKUMENT:
PRIJAVA ZA SEMINAR

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave