Knjiga o trgovanju na berzi »Kako do zarade na berzi« autora Simona Mastnaka i Darka Lakića

26.10.2009. 18:01 / Izvor: eKapija.ba
Knjiga o trgovanju na berzi »Kako do zarade na berzi« autora Simona Mastnaka i Darka Lakića

Centar za poslovnu edukaciju i preduzetništvo PRO EDUCA je izdao knjigu pod nazivom "Kako do zarade na berzi" autora Simona Mastnaka iz Ljubljane i Darka Lakića iz Banjaluke.

Knjiga je namijenjena kako početnicima u trgovanju akcijama, tako i iskusnim investitorima koji žele da unaprijede svoja znanja. Knjiga objašnjava osnovne karakteristike berzanskog poslovanja i upućuje na znanja koja su neophodna za ulaganje na berzu. Čitaocu je omogućeno da kroz jednostavne primjere iz prakse usvoji predočena znanja.

"Knjiga "Kako do zarade na berzi – i pri tome mirno spavati" je prva knjiga u Republici Srpskoj i BiH koja na jednostavan način objašnjava zboga čega i kako kupovati akcije na berzi, ali istovremeno govori i o problemima koji prate investitore pri kupovini i prodaji akcija”, izjavio je Darko Lakić pomoćnik direktora Banjalučke berze za listing, razvoj i odnose sa javnošću i jedan od autora.

Ulaganje u akcije - dionice u prošlosti se pokazalo kao najbolje ulaganje koje je dostupno širem krugu investitora. Danas, pravilno ulaganje u berzu omogućava ostvarenje važnih egzistencijalnih ciljeva. Ukoliko planirate ovim putem da dostignete te ciljeve ova knjiga ća Vam biti od velike koristi.

Od početka avgusta knjiga će se moći kupiti u knjižarama širom Republike Srpske i Federacije BiH po cijeni od 29 KM ili narudžbom putem telefona + 387 51 212 622.

Knjigu prati i web sajt koji možete pogledati na internet adresi www.zaradanaberzi.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave