Novi ciklus obuke CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Novi ciklus obuke CNC operatera u INTERA Tehnološkom Parku

01.08.2017. 13:15 / Izvor:

Novi ciklus obuke CNC operatera počinje u ponedjeljak, 18.09.2017. s početkom u 17.00 h i održat će se u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.

INTERA TP pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi, a cjelovita obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Pored same obuke, INTERA HTEC Vam može pružiti i priliku da stupite u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove ovog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Sama obuka za profil "CNC operater" traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike 12. ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u petak, 08.09.2017. g. u 17.00h u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Polaznici će imati priliku dobiti uvid u ono što im se kroz obuku nudi. Pozvani ste da dođete.

Za polaznike 12. ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20%.

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave