Osnove financijskog menadžmenta

17.03.2017. 10:51 / Izvor: Akta.ba
Osnove financijskog menadžmenta

Problem financiranja i upravljanja finacijama jedan je od najvećih problema koji se nalazi pred malim i srednjim poduzećima.

Problem financiranja i upravljanja finacijama jedan je od najvećih problema koji se nalazi pred malim i srednjim poduzećima i javlja se u svim fazama: početnom, tekućem i razvojnom.

Višegodišnjim radom s poduzetnicima i onima koji to tek planiraju postati, uočili smo problem nedovoljne razine informiranosti, znanja i vještina vezanih uz upravljanje financijama.

S ciljem što boljeg informiranja i povećanja znanja o navedenoj temi, osmislili smo edukaciju koja će Vam pomoci da razumijete osnovne komponente koje su važne za kvalitetno upravljanje financijama.

Seminar OSNOVE FINANCIJSKOG MENADŽMENTA odrzat će se u:

SARAJEVO, 19.04.2017.

MOSTAR, 20.04.2017.

BANJA LUKA, 9.05.2017.

TUZLA, 10.05.2017.

Nakon seminara polaznici ce bolje razumjeti:

  • Financije;
  • Računovodstvo;
  • Financijske izvještaje.

Kroz jednostavne primjere naučit ćete:

  • Suštinu donosenja financijskih odluka;
  • Kako pratiti financijski uspjeh poduzeća;
  • Kako mjeriti rezultate poslovnih odluka.

Program, prijava i detalji na www.apriori.ba

Voditelj seminara je Goran Dodig, voditelj financija i administracije u Tehnološkom parku INTERA T.P. u Mostaru gdje radi na poslovima usklađivanja zahtjeva projekata sa zakonskom regulativom i izrađuje financijske planove i izvjesća. Proteklih 5 godina pruza savjetodavnu potporu start-up firmama u poslovnom inkubatoru u INTERA-i vezano uz financije i formalno pravni okvir poslovanja. Radno iskustvo stekao je u firmama Alfatherm d.o.o., Petrol d.d., Auro d.o.o. i Trgocoop d.d. Posjeduje znanja i vještine vezane uz jedinstveno i praktično poznavanje financija i administrativno – pravnog sustava u Bosni i Hercegovini zbog čega je sadršaj obuka na kojima predaje zaokružen u cjelinu.

Program, prijava i detalji na www.apriori.ba

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave