Počela registracija za Prvu menadžment konferenciju hotelijera u BiH

04.04.2017. 14:40 / Izvor: Akta.ba
Počela registracija za Prvu menadžment konferenciju hotelijera u BiH

Počela je zvanična registracija učesnika Prve menadžment konferencija hotelijera i ugostitelja u BiH.

Počela je zvanična registracija učesnika Prve menadžment konferencija hotelijera i ugostitelja u BiH pod simboličnim nazivom "Hotel 21" koja će biti upriličena 20.04.2017. godine u Hotelu «Malak Regency», u Sarajevu.

Detalji za ovaj događaj bit će prvobitno predstavljeni u sklopu 20. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru ( 05.04. 2017. godine sa početkom u 13:00 sati ),  zajedno sa jednim od partnera organizacije - Privrednom / gospodarskom komorom FBiH.

Na zvaničnoj web stranici hotel21.ba objavljena je Agenda sa imenima govornika, panelista i prezentatora, a radi se o eminentnim imenima iz Bosne i Hercegovine i regiona, sa iskustvom na realizaciji velikih projekata kao investitorima, predstavnicima finasijskih institucija, renomiranim konsultantima sa bogatim iskustvom, projektantima brendiranih i nebrendiranih hotela u Europi,  predstavnicima institucija u BiH na svim nivoima, kao i menadžerima sa direktnim iskustvom u vođenju hotela.

Pored toga što je prva konferencija ovog tipa u Bosni i Hercegovini i što će kroz 2 radionice, 5 predavanja i 3 panela, više od  20 renomiranih govornika razgovarati na temu unapređenja turističkog ambijenta ali i o menadžment alatima za poboljšavanje poslovanja biznisa u ovoj industriji, njena najveća vrijednost jeste to da su partneri organizacije autoriteti iz industrije turizma iz cijele Bosne i Hercegovine.

Partneri sa aktivnim učešćem su Privredna / gospodarska komora FBiH, Turistička zajednica Kantona Sarajevo, Privredna komora Republike Srpske i Turistička organizacija Republike Srpske, a aktivno učešće u panelima uzet će i oba resorna ministarstva: Federalno ministarstvo okoliša i turizma i Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske. Specijalni gosti Konferencije bit će načelnici lokalnih zajednica sa najvećim turističkim potencijalima.

"Kao organizatori Prve menadžment Konferencije hotelijera i ugostitelja u BiH, bit ćemo zadovolji ako uspijemo potaknuti predstavnike industrije  i institucija, ali i javnost, medije i stručnu javnost, ali i povezane industrije i privrednike, da što više pričamo o turizmu, te da ovakvih i sličnih manifestacija bude što više, kako bismo postepeno prevazilazili sve prepreke koje nam stoje na putu maksimalnog korištenja naših prirodnih potencijala kada je ova industrija  u pitanju. Naša vizija je da «Hotel 21» postane tradicionalno okupljanje svih aktera u industriji turizma i da 20.04. iz Sarajeva iniciramo nastanak ozbiljnog turističkog klastera Bosne i Hercegovine, jer smatramo da je došlo vrijeme za to", poručuju iz Agencije Swotted, zvaničnog organizatora Konferencije.

Više informacija možete dobiti putem kontakata na oficijelnoj stranici Konferencije www.hotel21.ba ili na telefon: + 387 61 797 887.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave