Poziv za učešće na edukaciji "Liderstvo u poslovanju"

21.06.2017. 14:28 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na edukaciji 'Liderstvo u poslovanju'

U toku edukacije, polaznici će se steći znanje iz teorije liderstva modernog doba, odnosa između vođenja i slijeđenja.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom PlanB d.o.o. , koja je predstavnik VCC fondacije iz Poljske, organizira specijalistički program edukacije na temu ”Liderstvo u poslovanju”. Program edukacije omogućava polaznicima sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o liderstvu.

U toku edukacije, polaznici će se steći znanje iz teorije liderstva modernog doba, odnosa između vođenja i slijeđenja te kako voditi različite strukture organizacije u različitim sredinama. Razmatrati će se odnos liderstva i menadžmenta te načini vođenja tima u vremenu krize i u vremenu promjene. Također, polaznici će biti u prilici da izvode praktične vježbe komunikacije sa saradnicima i javnošću, u različitim situacijama. Posebno će se obrađivati značaj inteligencije za sposobnost liderstva, te aspekti korištenja emocionalne inteligencije u funkciji uspješnog liderstva

”Liderstvo u poslovanju” je certificirani program edukacije gdje će naši polaznici pored neophodnih znanja, steći i međunarodno priznati Europass certifikat, nakon što polože test završne provjere znanja. Specijalistička edukacije se planira održati u periodu od 28.08. – 30.08.2017. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10).

Cijena pohađanja edukacije po polazniku iznosi 899.00 BAM (PDV uključen). U cijenu su uračunati polaganje završnog stručnog ispita, knjige, diploma i dodatak diplomi za Vaš Europass, te ručak i osvježenje u pauzama.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće, potrebno je da ispunite prijavni obrazac u prilogu, najkasnije do 21.08.2017.godine, i dostavite na email: edukacija@komorabih.ba ili fax: 033/566-205 na osnovu kojih će Vam kompanija PlanB d.o.o dostaviti predračun za uplatu. Za sve informacije možete se obratiti na telefon 033/566-201 ili kompanija PlanB d.o.o. 033/951-318.

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave