Poziv za učešće na seminaru "Kako pregovarati cijenu na EU tržištu"

08.06.2017. 10:06 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na seminaru 'Kako pregovarati cijenu na EU tržištu'

Cilj edukacije je pružiti razumijevanje u vezi sa izazovima strateškog i operativnog određivanja cijene.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji i uz podršku Predstavništva fondacije Konrad Adenauer u Bosni i Hercegovini organizira seminar na temu „Kako pregovarati cijenu na EU tržištu– Vještine određivanja i pregovaranja cijene“.

Seminar će se održati 16.06.2017. godine u prostorijama hotela „ERO“ u Mostaru (ul. dr. Ante Starčevića bb) i besplatan je za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Edukacija na ovu temu je organizirana u okviru projekta „B2B Marketing: Efikasna prodaja ključnim kupcima“, koju je Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH realizirala uz podršku i u suradnji sa Switzerland Global Enterprise (švicarske program promocije uvoza u Švicarsku i EU) u 2014. i 2015. godini.

Cilj edukacije je pružiti razumijevanje u vezi sa izazovima strateškog i operativnog određivanja cijene, te upoznati polaznike o tome kako optimizirati vještine pregovaranja cijene.

Nastavni plan i program ovog seminara je izrađen od strane stručnjaka sa Institute for Communication and Competitiveness, University of Applied Sciences Northwestern Switzerland, School of Business.

Sadržaj:

– Proces određivanja cijene

– Stvaranje i uloga vrijednosti

– Procjena novčane vrijednosti

– Cjenovna struktura

– Cjenovna diferencijacija

– Cjenovna politika

– Cjenovna metrika

– Upravljanje smanjenjem/povećanjem cijene

– Pregovaranje cijene

Predavač:

Predavač na seminaru „Kako pregovarati cijenu na EU tržištu“ je g. Mirza Polić, voditelj prodaje Medit d.o.o. (distributer kompanija Toshiba i Agfa).

Dodatne informacije/Kontakt:

Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili putem fax-a na broj +387 33 566 205.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je srijeda, 14.06.2017. godine do 14:00 sati.

Sve dodatne informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj telefona +387 33 566 204. Kontakt osoba je Mirza Konjo – stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK/STK BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave