Trening: Kako biti lider, a ne tek šef!

06.06.2016. 14:06 / Izvor: Akta.ba
Trening: Kako biti lider, a ne tek šef!

Ostvarite svoj puni potencijal kao vizionar i strateg uspješnog tima SARAJEVO 27. – 28. juni (pon-uto) – 10.00:16.00 h

KURGAN Training SARAJEVO Vam predstavlja intenzivni dvodnevni trening KAKO BITI LIDER, A NE TEK ŠEF

Ostvarite svoj puni potencijal kao vizionar i strateg uspješnog tima SARAJEVO 27. – 28. juni (pon-uto) – 10.00:16.00 h

Kome je trening namijenjen:

Trening je namjenjen rukovodiocima, šefovima, vođama timova i odjela, menadžerima prvog nivoa koji žele ostvariti zavidne rezultate, kao i svima koji u opisu svog posla imaju rukovođenje i rad sa ljudima, ali i onima koji pretenduju na te pozicije.

Zašto prisustvovati:

Biti lider nije samo titula – to je izuzetno velika odgovornost i obaveza. Često su najuspješniji radnici promovirani na na rukovodeće pozicije, a da pri tome nisu osposobljeni za obavljanje svih zadataka koje ta odgovornost sa sobom nosi, što uzrokuje da organizacija izgubi uspješnog radnika, a ne dobije ni dobrog šefa, a kamoli lidera koji će motivisati i voditi druge. Ovaj trening omogućava sticanje vještina neophodnih svakome ko želi biti efektivan lider uspješnog tima.

Sadržaj:

Na ovom treningu naučićete i saznati: koje su to uloge, zadaci i obaveze lidera, koji su različiti stilovi rukovođenja i prepoznati svoj, koja su pravila timskog rada i koje uloge postoje u timu, kako voditi uspješan tim, kako prepoznati potrebe, načine funkcionisanja i preferencije članova tima, te faktore i metode koje ih motiviraju, kako efikasno koristiti tehnike motivacionog feedbacka-a članovima tima, prepoznati obrasce kvalitetne komunikacije sa podređenim, ali i nadređenima, o nastanku, preventivi i prevazilaženju konflikta unutar tima, kako planirati obaveze, delegirati i postaviti prioritete u radu.

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija:

250 KM/150 KM*

* Za članove Entrepreneurship kluba. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje. (Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: training@kurgan.ba

training.kurgan.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave