Trening: Scrum Masterclass (PSM I Exam Prep)

19.07.2017. 12:33 / Izvor: Akta.ba
Trening: Scrum Masterclass (PSM I Exam Prep)

Bosnia Agile Scrum Masterclass je dvodnevni trening koji će polaznicima obuke ponuditi puni uvid u principe agilnog razvoja proizvoda.

Probili ste rok za izvršenje projekta? Niste zadovoljili očekivanja klijenta? Premašili ste budžet? Doživjeli ste promjenu korisničkih zahtjeva u toku projekta? Ostali ste bez članova tima u toku projekta?

Nemojte se brinuti, to se dešava svima. Bosnia Agile organizuje trening koji će vam prezentirati Scrum - fleksibilan, holistički pristup razvoju proizvoda u kojem razvojni tim i klijent rade zajedno na postizanju cilja projekta.

Bosnia Agile Scrum Masterclass je dvodnevni trening koji će polaznicima obuke ponuditi puni uvid u principe agilnog razvoja proizvoda, te koncepte i prakse koje definiše Scrum framework. Trening se izvodi u visoko interaktivnom i kolaborativnom formatu sa elementima predavanja, grupnih diskusija, vježbi, igara i simulacija u učionici.

Pridružite se treningu i saznajte kako prakticirati Scrum i, još važnije, kako biti praktičan u primjeni Scrum-a. Bit će prezentirana znanja potrebna za uspješno polaganje Proffesional Scrum Master I certifikacijskog ispita uz obradu većeg broja stvarnih pitanja!

Trening će biti održan 9. i 10. augusta u Sarajevu.

Više informacija potražite OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave