U septembru "Međunarodna poslovna konferencija Kantona Sarajevo 2017"

29.07.2017. 10:07 / Izvor: Akta.ba
U septembru 'Međunarodna poslovna konferencija Kantona Sarajevo 2017'

Na Konferenciji će učestvovati privredni i finansijski eksperti iz zemlje i inozemstva, predstavnici domaćih i stranih kompanija iz različitih sektora privrede.

U organizaciji Ministarstva privrede Kantona Sarajevo i Privredne komore Kantona Sarajevo u Sarajevu (Hotel Hills, Ul. Butmirska cesta 18) će se 27. i 28. septembra 2017. godine održati "Međunarodna poslovna konferencija Kantona Sarajevo 2017" .

Na Konferenciji će učestvovati privredni i finansijski eksperti iz zemlje i inozemstva, predstavnici domaćih i stranih kompanija iz različitih sektora privrede.

Ciljevi Konferencije su predstavljanje Kantona Sarajevo kao potencijalne investicijske destinacije i stvaranje novih poslovnih veza. Konferencija će biti prilika za poslovne ljude iz BiH i svijeta da se bolje upoznaju sa kolegama koji se bave istim poslom, da sa njima razgovaraju i razmijene informacije o poslovnim izazovima današnjice, uspostave novu poslovnu saradnju ili unaprijede postojeću. Fokus ovogodišnje konferencije jeste upravo na bilateralnim susretima (B2B).

Učešće na Konferenciji možete potvrditi putem e-maila: info@pksa.ba ili na fax: +387 33 250 138) ili direktno putem linka www.pksa.com.ba/new/konferencija

Rok za prijavu je 18. septembar 2017. godine.

Kotizacija za učešće se ne naplaćuje.

Konferencija će se održati na službenim jezicima Bosne i Hercegovine i engleskom jeziku, uz simultani prevod.

Za sve dodatne informacije o Konferenciji molimo Vas da se obratite na telefon +387 33 562 118 ili putem e-maila: konferencija@mp.ks.gov.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave