"Natoči za vjernost klubu" i svakog mjeseca osvoji vrijedne nagrade!

04.11.2015. 08:35 / Izvor: Akta.ba
'Natoči za vjernost klubu' i svakog mjeseca osvoji vrijedne nagrade!

Nagrada, pod nazivom "Natoči za vjernost Klubu" traje od 1. novembra tekuće godine, do 1. novembra 2016. godine, a sprovodi se na području Kantona Sarajevo.

Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa sponzorom Kluba, HIFA grupacijom organizuje nagradnu igru za sve vjerne članove Bordo Kluba. Nagrada, pod nazivom "Natoči za vjernost Klubu" traje od 1. novembra tekuće godine, do 1. novembra 2016. godine, a sprovodi se na području Kantona Sarajevo.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, a princip je jednostavan. Kako biste imali mogućnost dobivanja nagrade iz bogatog fonda, čija je ukupna nagradna vrijednost 12.000 KM, odnosno 1.000 KM po mjesečnoj osnovi, potrebno je samo da uz pokaz članske kartice, točite gorivo i/ili plin (iznos nije limitiran), na bilo kojoj pumpi HIFA grupacije u sarajevskom Kantonu. Izvlačenje dobitnika obavljat će se nasumično putem namjenskog softverskog rješenja iz postojeće baze članova svih onih, koji su u toku mjeseca točili gorivo i/ili plin, a svakog mjeseca se dodjeljuje 39 vrijednih nagrada, koje su sljedeće:

4 polusezonske ulaznice za tribinu "Zapad"; 5 polusezonskih ulaznica za tribinu "Istok"; 6 majica iz ponude BORDO FAN SHOP-a; 6 šalova iz ponude BORDO FAN SHOP-a; 8 polusezonskih ulaznica za tribinu "Sjever - Vedran Puljić"; 10 vaučera za gorio/plin u iznosu od 20 KM.

Preuzimanje nagrada se vrši na jednoj od benzinskih pumpi HIFA grupacije, a imena sretnih dobitnika ćemo objaviti na klupskoj web stranici – www.fksarajevo.ba. Vrijedi istaći i to, da su dobitnici dužni da se prijave organizatoru u roku od petnaest dana, a svoje nagrade mogu preuzeti u roku od 20 dana, po objavi rezultata. Dobitnici se prijavljuju na e-mail adresu: natocizavjernost@fksarajevo.ba,  a svakako, organizator će kontaktirati dobitnike za dadatno informisanje. Kompletna pravila nagradne igre pročitajte klikom na LINK.

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje članove da uzmu učešće u nagradnoj igri, koju Klub organizuje sa sponzorom - HIFA grupacijom, te da na taj način doprinesu daljnjem jačanju FK Sarajevo, obzirom da svojim učešćem, osim što imaju mogućnost da osvoje vrijedne nagrade, direktno pomognu radu Bordo Kluba. Naime, od svakog natočenog litra, Fudbalskom klubu Sarajevo pripada iznos od 0,02 KM.

Također, FK Sarajevo poziva sve navijače i simpatizere, koji još uvijek nisu članovi Kluba da to postanu, te da počnu, zahvaljujući svojoj članskoj kartici, koristiti veliki niz pogodnosti, koje Klub omogućava članovima putem "Loyalty Bordo Card" projekta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza