Banja Luka domaćin Konzumovog ružičastog karavana ljepote

24.03.2016. 10:12 / Izvor: Akta.ba
Banja Luka domaćin Konzumovog ružičastog karavana ljepote

Konzum BiH cijeli mart posvetio je pripadnicama ljepšeg spola, a osim modnih revija i edukativnih radionica.

Konzum BiH cijeli mart posvetio je pripadnicama ljepšeg spola, a osim modnih revija i edukativnih radionica, za sve posjetitelje pripremili smo i akcijske pogodnosti, nagradne igre i vrijedne poklone

Banja Luka, 24. marta - Konzumov ružičasti karavan ljepote u petak i subotu, 25. i 26. marta, zaustavit će se u banjalučkom Konzum Family centru, Aleja Svetog Save 69. Naše druženje počinje u petak, od 18.00 sati, kada sve dame očekuju edukativne radionice s psihologom Miljanom Niškanović, fitness instruktoricom Zvezdanom Stojaković, Oriflame ženama Irenom Ivanović i Draganom Milićević, te ginekologom Milovanom Milićem.

U subotu smo s vama od 12.00 sati, a imat ćete priliku uživati u mini modnoj reviji butika Anastasija Fashion, a kako da postignete holivudski osmijeh otkrit će vam stomatolog Tanja Đukić Ćerketa. Najnovije trendove u šminkanju predstavit će Senka Kuzmanović, a frizure Mirjana Sarajlić. Imat ćete priliku čuti i iskustva u pokretanju vlastitog biznisa, a prenijet će ih Blanka Botić, dizajnerica nakita Luciano Jewelry.

Konzum BiH je cijeli mjesec mart posvetio pripadnicama ljepšeg spola, a osim modnih revija i edukativnih radionica, za sve posjetitelje pripremili smo i akcijske pogodnosti, nagradne igre i vrijedne poklone.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza