Da li ste već rezervisali svoj Huawei P8?

09.06.2015. 15:15 / Izvor: eKapija.ba
Da li ste već rezervisali svoj Huawei P8?

Korisnici kompanije m:tel, i oni koji to namjeravaju da postanu, već sad imaju priliku da među prvima u Bosni i Hercegovini rezervišu najnoviji model pametnog telefona kompanije Huawei, vrhunski pametni telefon P8.

Kao što smo navikli, kompanija m:tel prati svjetske tehnološke trendove, te u svojoj ponudi uvijek donosi aktuelne telefone vodećih svjetskih brendova. Korisnici kompanije m:tel, i oni koji to namjeravaju da postanu, već sad imaju priliku da među prvima u Bosni i Hercegovini rezervišu najnoviji model pametnog telefona kompanije Huawei, vrhunski pametni telefon P8.

Huawei P8 rezervišite putem zvanične m:tel Facebook stranice na adresi facebook.com/mtelbih, a ovaj model može biti vaš već po cijeni od 1 KM uz tarifu Moj Mix 70.

Ovaj pametni telefon predstavlja savršen spoj tehnologije, elegantnog dizajna, funkcionalnosti i revolucionarnih performansi za fotografisanje i u uslovima slabog osvjetljenja.

Četiri osnove na kojima je bazirana jedinstvenost Huawei P8 uređaja su: dizajn, kamera, konektivnost i iskoristivost. Izuzetno je lijepog i elegantnog dizajna što je karakteristično za cijelu P seriju, a moći ćete izabrati između crne i bijele boje.

Huawei P8 posjeduje 64-bitni, octa-core Kirin 930 procesor kao i 3 GB RAM-a, 16 GB interne memorije (koja se može proširiti uz pomoć microSD kartice) te bateriju od 2,680 mAh-a.

P8 donosi mnoštvo inovacija i revolucionarnih sadržaja. Dupli dodir na ekran omogućiće vam pravljenje fotografija širokog kadra, a ukoliko nacrtate krug na ekranu brzo možete da fotografišete sadržaj koji se nalazi u njemu. Dodatna funkcija "search phone by voice" omogućava korisnicima da "pozovu" svoj pametni telefon, koji će im se "javiti" putem zvučnika.

Više detalja o rezervaciji, te ostalim ponudama kompanije m:tel potražite na zvaničnoj Facebook stranici kompanije, na adresi facebook.com/mtelbih, na web stranici www.mtel.ba ili besplatno pozovite korisnički servis na 066 10 10 10.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza