Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Djeda Mraz & Kodi obradovali građane u javnom gradskom prijevozu

15.12.2016. 12:57 / Izvor:

U mjesecu darivanja, kada se ljubav i pažnja dijele nesebično i mnogo, Konzum BiH priredio je danas lijepo iznenađenje građanima Sarajeva, Banja Luke i Tuzle. Naime, Djeda Mraz, Kodi i hostese obučene u praznične odore, već od ranih jutarnjih sati krenuli su u vožnju tramvajima, trolejbusima i autobusima, kako bi građanima uljepšali dan, izmamili osmijeh i obradovali ih slatkišima.

''Izuzetno smo sretni što smo se danas družili s građanima u tri bh. grada, a posebno euforiju izazvali su Djeda Mraz i Kodi, s kojima su se svi željeli družiti, slikati i porazgovarati.  Doprijeti do srca običnih ljudi i vidjeti iskru sreće u njihovim očima su za nas neprocjenjivi  trenuci i čine nas sretnim. Naša misija je ispunjena, ali i dalje ćemo biti podrška i razlog za osmijeh svim našim sugrađanima''  naglasila je Amra Karahmetović, PR Konzuma BiH.

Konzum BiH u sklopu novogodišnje kampanje provest će mnogobrojne akcije pomoći usmjerene ka ugroženim kategorijama stanovništva te ustanovama koja brinu o  djeci i starim osobama. Na taj način, kompanija društveno odgovornim djelovanjima unaprijeđuje život u lokalnoj zajednici i brine o svim njenim članovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza