Knjiga.ba vam predstavlja: Zorannah

26.09.2016. 09:32 / Izvor: Akta.ba

Knjiga.ba vam predstavlja tri knjige koje je do sada objavila Zorana Jovanović, talentovana spisateljica.

Zorannah (26) je primjer da je „američka priča“ moguća i na Balkanu. Djevojčica, kojoj je cijeloga života, moda bila glavno interesovanje, uspjela je da tu svoju strast i ljubav, pretvori i u životno zanimanje. Svoj modni blog “Zorannah's fashion corner”, pokrenula je prije pet godina, a vremenom je ovaj blog prerastao u njen životni poziv. Prije dvije godine svoj smisao za modu i pisanje Zorannah je pretočila i u svoju prvu knjigu „Zorannah – Life, Style“, a uspjeh ove knjige (do sada je doživjela devet izdanja) potaknuo ju je da se ozbiljnije posveti pisanju.

Knjiga.ba vam predstavlja tri knjige koje je do sada objavila ova talentovana spisateljica ...

Zorana Jovanović Zorannah - Zorannah - Life, Style

Zavirite u Zoranin čudesni svijet, ispunjen malim ritualima za dobro raspoloženje, praktičnim stilskim savjetima, neizbježnim pitanjima ljubavi i mnogo čime drugim. Zorana na originalan način pristupa temama važnim za svaku mladu djevojku koja drži do sebe, a sve je obogaćeno njenim nezaboravnim i duhovitim opaskama, kao i ličnim iskustvima. Life & Style je štivo koje predstavlja ugođaj za sva čula i nesvakidašnji izraz kreativnosti ove talentovane i inspirativne mlade autorke.

Zorana Jovanović Zorannah - Vanilla Sky

Lana je djevojka koja ima sve. Bijelu vilu na Dedinju, besprijekorne rezultate u svemu čega se lati, bezuslovnu ljubav roditelja koji ispunjavaju svaku njenu želju. Ipak, iza blistave fasade krije se osjetljiva djevojka koja se neizmjerno trudi da dokaže da je zaslužila sve što ima, i sebi i drugima.

Njen svijet iz bajke do temelja će uzdrmati pojava nedokučivog Marka, prvog dečka koji je neće tretirati kao princezu, kog neće umjeti da pročita i koji će je oboriti s nogu. Uz njega će Lana iskusiti čari mladalačke ljubavi, koja će je osloboditi i učiniti da se osjeća kao da je na vrhu svijeta. Ali ...

Zorana Jovanović Zorannah - Zorannah - Life Journal

Nakon velikog uspjeha prve dvije knjige, Zorana Jovanović, naša najpoznatija modna blogerka, spremila je nešto sasvim drugačije.

Life journal nije klasična knjiga, on je moderan dnevnik koji bi svaka djevojčica ili djevojka samo mogla da poželi. Brižljivo je osmišljen tako da se u njega unesu informacije o životu, i da bude mali vodič a velika podrška.

Sastoji se iz tri dijela.

Prvi dio nosi naziv „Moji planovi“. Nije zamišljen kao strog planer, već kao prostor u kojem se pored unošenja planova sabiraju utisci, ocjenjuju dani, ističu očekivanja…

Drugi dio, „Moje misli“, protkan je motivišućim citatima.

Svaka stranica ovog djela stvarana je sa pažnjom i ljubavlju – na parnim stranama nalaze se motivacioni citati, a na neparnim je prostor za pisanje životnih događaja i misli.

„Moje navike“ predstavljaju treći dio dnevnika. U njemu je pružena podrška kako da se uz snagu sopstvene volje otarasimo loših navika.

Pravi poklon kojim bi svaka ženska osoba trebalo da časti sebe i svoje prijateljice.

Za više zanimljivih naslova posjetite najveću internet knjižaru u BiH, na adresi Knjiga.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza