Konzum BiH podržao Uskrsni festival u Sarajevu

28.03.2016. 12:52 / Izvor: Akta.ba

Konzum BiH podržao je Uskrsni festival koje je u nedjelju održan ispred sarajevske Katedrale, te upriličio promociju i degustaciju domaćih proizvoda "Tradicija moga kraja".

Konzum BiH podržao je Uskrsni festival koje je u nedjelju održan ispred sarajevske Katedrale, te upriličio promociju i degustaciju domaćih proizvoda „Tradicija moga kraja“. Također, s građanima Sarajeva Konzum BiH podijelio je radost velikog  blagdana, te im darovao poklone i uskrsna jaja.

„Bilo je ovo predivno druženje s našim sugrađanima koje će nam svima ostati duboko u našim srcima. Iskrene emocije preplavile su trg ispred Katedrale i svi zajedno smo uživali u najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu. Vjerujem da ćemo i naredne godine na ovom istom mjestu imati priliku družiti se i proslavaljati Uskrs“, poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Uskrsni Festival organizirao je Consortio Civium Invictum u saradnji s Ambasadom Republike Hrvatske u BiH i posvećeni je prezentiranju kulturne baštine i širenja kulture mira i povjerenja među narodima BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza