Konzum Family Centar od sada i u Brčkom

30.10.2015. 12:53 / Izvor: Akta.ba
Konzum Family Centar od sada i u Brčkom
OTVORI GALERIJU

Otvaranje Konzum Family Centra u Brčkom, na adresi Reisa Džemaludina Čauševića 68, još će se dugo pamtiti po nevjerovatnoj zabavi, iznenađenjima i sjajnim pogodnostima.

Otvaranje Konzum Family Centra u Brčkom, na adresi Reisa Džemaludina Čauševića 68, još će se dugo pamtiti po nevjerovatnoj zabavi, iznenađenjima i sjajnim pogodnostima. Građani Brčkog od sada će uživati u novom konceptu tržnog centra, koji nudi mnogo više od same kupovine. Konzum Family Centar je mjesto okupljanja i druženja, koji  porodicu stavlja u centar pažnje.

Svi posjetioci radovali su se sada već poznatom programu otvaranja Konzum Family Centra, te je „Lutajuća kamera“ obradovala 30 kupaca sa poklon – bonom od 50 KM, organizovana su brojna nevjerovatna sniženja i pogodnosti, u kojima je svako mogao pronaći nešto za sebe. Najmlađim posjetiocima su nezaboravnu dobrodošlicu u Kodijevoj igraonici priredili mađioničar i balondžija sa svojim trikovima i performansima. Najveće iznenađenje je koncert, koji je Konzum Family Centar Brčko u večernjim satima poklonio svojim vjernim kupcima i posjetiocima. Za odličnu žurku pobrinuo se pobjednik X Factora Amel Ćurić zajedno sa finalistima posljednje sezone Ivom Ćurić, Jelenom Đurić i Ilijom  Mihailovićem.

Otvaranje Konzum Family Centra Brčko peto je po redu u 2015. godini. Kao i u svim prethodno otvorenim Konzum Family Centrima u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli i Mostaru, i u Brčkom se radost nakon otvorenja nastavlja kroz cijelu sedmicu. U petak će svi kupci u Konzumu, Intersportu, Modiani i Beautique-u dobiti čak trostruke bodove na svojim Pika karticama, a u poslijepodnevnim satima mališane očekuje kreativna radionica u Kodijevoj igraonici. Subotu večer mnogi će rezervisati za popularni Shopping Night i uživati u sniženjima do sitnih sati, dok će Konzum poklanjati -10% na cijelu kupovinu.

U nedjelju će u Konzum Family Centru najviše uživati porodice, naročito najmlađi koje će u Kodijevoj igraonici čekati Fazonko Boban sa svojim forama i fazonima, a u Konzumu će odabrane dječije igračke Dream Factory biti snižene za čak -50%. Kako su djeca radost svijeta, i u ponedjeljak će biti u centru pažnje, jer im Kodi u svojoj igraonici ponovo sprema ludu žurku uz Trapavka i njegovu veselu družinu. U utorak će se vlasnici Pika kartica radovati duplim bodovima za kupovinu u Konzumu, Intersportu, Beautique i Modiani, dok je srijeda dan za već sada popularnu potragu za srećnim stikerima koji donose vrijedne nagrade.

U sklopu Konzum Family Centra u Brčkom nalaze se Konzum, Modiana, Intersport, Beautique, Astra, Planika, Beko, Imtec, Carmen Line, Studio Moderna-Top Shop, Santana bar, Stefador, Sport Staf, Đurđevak i Outlet Akcija.

I u narednom periodu, Konzum Family Centar Brčko obilovat će raznim aktivnostima i pogodnostima, a o čemu će posjetioci biti blagovremeno obaviješteni.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza