Konzum: Izvučeni dobitnici nagradne igre ''Ostvari san, osvoji stan''

05.02.2017. 10:50 / Izvor: Fena

Pristiglo je više od 200 000 nagradnih kupona, a danas je izvučen 131 sretni dobitnik.

Prvi dan vikenda donio je sreću i obradovao vjerne kupce Konzuma BiH koji su učestvovali u nagradnoj igri ''Ostvari san, osvoji stan'' koja je upriličena u Super Konzumu Ložionička. Izvučeni su dobitnici 131 nagrade, a najvrijednija nagrada, stan u Sarajevu pripala je Jadranki Kasumagić.

‘'Kada su me nazvali iz Konzuma i saopćili da sam dobitnica stana, bila sam u stanju šoka. Nisam mogla vjerovati da se jedna obična subota moze pretvoriti u najljepši dan u životu. Ono što mogu reći jeste da sam bila lojalna kupovini u Konzumu i tako će biti i u budućnosti. Hvala još jednom, nemam više riječi, presretna sam '', kazala je Jadranka Kasumagić.

Pored glavne nagrade, Konzumovi kupci osvojili su i 100 poklon kupovina, 10 Apple iPhone 7 32GB Black i 20 vikend putovanja za dvije osobe u hotelu Park na Bledu.

‘’Nagradna igra „Ostvari san, osvoji stan“ naišla je na pozitivne komentare kupaca u Banja Luci prošlog mjeseca, a evo danas, 131 kupac u Sarajevu osvojio je nagrade iz našeg bogatog fonda. Posebno moram istaći naše glavne nagrade, a to su stan u Banja Luci koji je osvojila gospođa Vanja Đurić i stan u Sarajevu čije ključeve će preuzeti sretna dobitnica Jadranka Kasumagić. Budući da smo jako orijentirani na potrebe naših kupaca, sretni smo kada za njih osim ugodne i kvalitetne kupovine priredimo trenutke koji uljepšaju njihovu svakodnevnicu. Čestitam sretnim dobitnicima u želji da im naše prodavnice i dalje budu omiljena destinacija kupovine,“ istakla je Irena Miličević, direktorica marketinga Konzuma BiH.

Izvlačenje dobitnika bilo je upotpunjeno muzičkim sadržajima, a sve posjetioce zabavljao je Berin Buturović. Najmlađi su uživali u lumfastičnoj zabavi.

Imena svih dobitnika bit će objavljena na zvaničnoj stranici Konzuma BiH, a u narednim danima bit će upriličeno i uručenje nagrada.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza