Konzum oficijelni sponzor prvog banjalučkog polumaratona

19.05.2015. 09:04 / Izvor: eKapija.ba
Konzum oficijelni sponzor prvog banjalučkog polumaratona

Konzum d.o.o. Sarajevo oficijelni je sponzor prvog polumaratona "M:tel City Race Banja Luka 2015" koji je, po uzoru na sve velike evropske i svjetske gradove, održan jučer u Banjoj Luci.

Konzum d.o.o. Sarajevo oficijelni je sponzor prvog polumaratona "M:tel City Race Banja Luka 2015" koji je, po uzoru na sve velike evropske i svjetske gradove, održan danas u Banjoj Luci.

Zahvaljujući Konzumu Banjalučani su mogli uživati u prazniku sporta koji je okupio veliki broj takmičara iz BiH i inostranstva. Osim oficijelnog sponzorstva prvog ovakvog događaja u gradu na Vrbasu, Konzum je na Trgu Krajine postavio štand sa svježim voćem za sve učesnike polumaratona.

"Ovo je jedan sjajan projekat za grad Banja Luku, a Konzum je podržavao i uvijek će podržavati dobre stvari. U zdravom tijelu je zdrav duh i jako nam je drago što smo upravo mi doprinijeli podizanju svijesti o zdravijem načinu života. Svježe voće koje smo pripremili na našem štandu, svim učesnicima polumaratona dalo je dodatnu energiju i osvježenje koje im je bilo potrebno. Drago nam je da su Banjalučani danas podržali i bili dio ovog veoma značajnog događaja koji je Banja Luku pozicionirao među najveće gradove u Evropi i svijetu u kojima se održava ovakva jedna manifestacija", istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza