Kupujte na rate UniCredit Visa kreditnim karticama i ostvarite popuste!

12.10.2016. 08:28 / Izvor: Akta.ba
Kupujte na rate UniCredit Visa kreditnim karticama i ostvarite popuste!

Popis prodajnih trgovaca u okviru ove kampanje moguće je provjeriti na web stranici UniCredit Bank www.unicredit.ba.

UniCredit Bank i UniCredit Bank Banja Luka su u saradnji sa Visom Int. i odabranim partnerima omogućili korisnicima UniCredit Visa kreditnih kartica popuste za kupovinu na rate odabrane bijele tehnike. Popusti od 5% do 10% odobravaju se do 30.11.2016. kod sljedećih trgovaca: Tehno Mag, Kupi Tehniku, Techno Shop, Domod, Beko shop i Lijepe kućne stvari. Popust se odobrava za svaku kupovinu UniCredit Visa kreditnim karticama: Visa Classic, Visa revolving, Zlatna revolving, Visa Classic charge, Visa (Classic i Net) revolving, Visa Gold revolving.

Popust u iznosu od 5% i čak do 24 rate omogućen je u Tehno Magu za kupovinu proizvoda bijele tehnike iz asortimana Candy, Sony i Phillips, u Kupi Tehniku za proizvode Indesit i Bosch kao i u Techno Shopu za LG proizvode.  Iznos popusta u Domodu je 10% za proizvode iz asortimana Hotpoint Ariston, također za kupovinu čak do 24 rate. Popust od 7% za kupovinu do 12 rata omogućen je u Beko shopu za proizvode iz Beko asortimana, kao i u trgovini Lijepe kućne stvari na cijeli prodajni asortiman.

Pogodnosti je moguće ostvariti svaki dan tokom trajanja kampanje, direktno na prodajnim mjestima trgovaca. Popis prodajnih trgovaca u okviru ove kampanje moguće je provjeriti na web stranici UniCredit Bank www.unicredit.ba.

Bez obzira da li je riječ o opremanju novog doma, zamjeni dotrajalih kućanskih aparata ili poklonu za neku dragu osobu, ovakva ponuda bijele tehnike se ne propušta!

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, putem letaka, besplatnog info telefona 080 081 051, info adrese: info@unicreditgroup.ba, ili web stranice www.unicredit.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza