Napad Plavih na Manners

05.05.2017. 09:45 / Izvor: Akta.ba

Svojom ponudom, spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, ovaj brend zadovoljava i najistančanije ukuse.

Poznati i uspješni fudbaleri Fudbalskog kluba Željezničar, Srđan Stanić, Siniša Stevanović, te golman Vedran Kjosevski na čelu sa trenerom Slavkom Petrovićem, jučer, 4. maja posjetili su butik Manners u Titovoj.

"Izuzetna nam je čast prisustvovati ovom događaju, ali i isprobati krojeve nove kolekcije proljeće-ljeto 2017. brenda Manners koji je još jednom pokazao da su udobnost i kvalitet prioriteti prilikom kreiranja ovog rublja", riječi su trenera Željezničara Slavka Petrovića.

Manners rublje čini da se osjećam ugodnije na terenu i van njega. Uvijek biram donji veš ovog poznatog i prije svega kvalitetnog brenda, istakao je Siniša Stevanović.

Svojom ponudom, spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, ovaj brend zadovoljava i najistančanije ukuse, komentar je svih prisutnih na jučerašnjem događaju.

Kreativni tim brenda Manners iz sezone u sezonu prati trendove, te sa mnogo pažnje stvara donje rublje i spavaći program za modernog i uspješnog muškarca. Kada su u pitanju muškarci koji su odvažni i smjeli, muškarci 21. stoljeća, muškarci koji vode računa o svom izgledu, brend Manners je tu da zadovolji njihove potrebe, saopćili su iz kompanije Alma Ras. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza