Novi naslovi u online knjižari Knjiga.ba + 10% popusta pri kupovini

18.07.2017. 11:43 / Izvor: Akta.ba

Sve što je potrebno je da prilikom odabira naslova (kupovine) unesete promotivni kod za popust: LJP337.

Akcija u kojoj vam Knjiga.ba daruje  - 10% pri kupovini izdanja traje do kraja ovoga mjeseca, zato iskoristite je.

Sve što je potrebno je da prilikom odabira naslova (kupovine) unesete promotivni kod za popust: LJP337. Prosto rečeno, odaberete šta želite i što više knjiga odaberete to više štedite. Ovu akciju i pripadajući kod, moguće je iskoristiti prilikom jedne kupovine.

... a od novih naslova iz online knjižare Knjiga.ba predlažu vam:

Minela Kerla, Nermina Alihodžić Usejnovski - Bosanski jezik: komunikacijski priručnik za strance sa zadacima i vježbama

Knjiga Bosanski jezik: komunikacijski priručnik za strance sa zadacima i vježbama na ukupno 96 strana, nudi 17 zanimljivih lekcija i sedam formi obrasca za praćenje i samovrednovanje izgovora glasova bosanskog jezika.

Lekcije su kratke, pitke, interesantne i didaktički prilagođene učenicima i učenicama različitih starosnih dobi. Obiluju živopisnim slikama, jednostavnim vježbama i zadacima, koji se pretežno fokusiraju na konverzacijski aspekt jezika.

Hamza Hodžić - Farbanje

S obzirom na to da je roman Farbanje spisateljski prvijenac mladog autora Hamze Hodžića, ovaj je roman i odličan primjer za analizu početaka Hodžićeva romanesknog umijeća. Neosporno je da Hodžić umije pripovijedati. U Farbanju on operira s nekoliko sižejnih tokova podređenih jednom glavnom, onom koji se tiče centralnog protagonista romana Ismaila Kadrića, koji poniče iz prve stranice romana, da bi na koncu, migoljeći se kroz sve druge, prožimajući ih i čineći im potporu, zaključio roman. Fabula ovog romana hronološko je praćenje srednjoškolskih dana Ismaila Kadrića i njegovih prijatelja, dok su u koncepciji sižea česte vremenske elipse te anahronije što stoje u službi detaljnijeg obrazlaganja prethodno opisanih događaja. (Iz teksta Amine Bulić, "Unutar i izvan sistema")

Senad Švraka – Alea

Za kormilom devet metarske jedrilice ALEA, tuzlanski moreplovac Senad Švraka je prokrstario Mediteran, Crveno more i Indijski okean, kao prvi Bosanac kome je to pošlo za rukom. Od prvih nesigurnih izlazaka na more, savladavanja osnova jedrenja i navigacije, do borbe sa nevremenom na Jadranu, opasnog Crvenog mora, nadmudrivanja sa piratima u Adenskom zalivu i naporne prekookeanske plovidbe koja je brod i kapetana odvela čak do Tajlanda, Senad zanimljivim i pristupačnim stilom vodi čitaoca u egzotični svijet dalekih mora. ALEA je vrhunsko štivo u kojem će svaki zaljubljenik u more i avanture, ali i svaki ljubitelj dobre priče, istinski uživati.

Za još više zanimljivih naslova posjetite online knjižaru na adresi Knjiga.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza