Noviteti online knjižare Knjiga.ba

15.05.2017. 12:33 / Izvor: Akta.ba

Knjiga.ba vam predstavlja i jedinstvenu edukativnu igračku za vaše najmlađe - Edukativna igračka: Baby Clemmy Dinozorlar - 12 Soft Blocks

Kako napraviti najukusnije kolače ili kako napraviti svoju rakiju? Ukoliko vas ovo muči, onda potražite rješenje na adresi Knjiga.ba:

Grupa autora - Najbolji domaći kolači

U ovom posebnom izdanju iz online knjižare Knjiga.ba su vam pripremili isprobane domaće recepte iskusnih domaćica.

Pronađite preko 140 recepata sitnih kolača, kremastih kolača, muffina, kolača s oblatnama, kolača koji se ne peku, torti i rolada.

Luigi Odello - Kako napraviti rakiju

Praktični priručnik koji prikazuje tehnike destilacije, opremu, proces starenja i aromatiziranja koji će proizvođačima amaterima pomoći da kod kuće naprave izvrsnu rakiju. Otkriva sve tajne starih majstora koje se prenose s koljena na koljeno i vodi do užitka u sjajnoj domaćoj rakiji.

Edukativna igračka: Baby Clemmy Dinozorlar - 12 Soft Blocks

Knjiga.ba vam predstavlja i jedinstvenu edukativnu igračku za vaše najmlađe. Namijenjena je djeci od 6 do 18 mjeseci i sastvaljena je od mekih, sigurnih, šarenih i mirisnih blokova. Stimulira upotrebu vještina i pomaže djeci u otkrivanju veze između uzroka i posljedica. Savršena za senzorna istraživanja – sa mnogo jarkih boja za stimulaciju vizualne percepcije, pažnje, zapažanja i sortiranja sposobnosti.

Za više zanimljivih naslova posjetite najveću online knjižaru u BiH na adresi Knjiga.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza