Noviteti u ponudi Open IPTV HBO paketa

21.03.2016. 14:20 / Izvor: Akta.ba
Noviteti u ponudi Open IPTV HBO paketa

HBO, vodeća premium televizijska mreža u Evropi, s ponosom najavljuje novitete u svojoj programskoj ponudi, a koju možete pratiti putem m:tel Open IPTV-ja, donoseći vam najbolji televizijski sadržaj na svoja tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3.

HBO, vodeća premium televizijska mreža u Evropi, s ponosom najavljuje novitete u svojoj programskoj ponudi, a koju možete pratiti putem m:tel Open IPTV-ja, donoseći vam najbolji televizijski sadržaj na svoja tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3.

Tri tematska kanala nude široki izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući američku, ali i HBO evropsku produkciju, dramski sadržaj i komedije, dokumentarce i hit filmove svih žanrova.

HBO Comedy postaje HBO 2

Od 21. marta HBO Comedy će postati HBO 2,  kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za čitavu porodicu. HBO 2 će se emitovati minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda će donijeti bogati katalog filmova i TV serija – tokom dana prikazivaće se komedije, porodični filmovi i dječji sadržaj, a u večernjim satima gledaocima  će biti ponuđen sadržaj dramskoga žanra, komedije, trileri, akcioni i horor filmovi.

Lansiranje potpuno novog kanala – HBO 3

HBO 3 je potpuno novi kanal posvećen serijama u udarnom terminu. Njegovo prikazivanje počeće 26. marta, od kada će korisnicima Open IPTV dodatnog HBO paketa  biti dostupan 24 sata dnevno. Kanal će promotivno biti dostupan i svim ostalim Open IPTV korisnicima u periodu od  26. marta od 06.00 časova do 29. marta do 06.00 časova.

HBO 3 vam donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju, kao i serije iz originalne evropske HBO produkcije. Osim serija, novi kanal takođe donosi odabrane filmske naslove, koji će se prikazivati tokom dana ili u kasnijim večernjim terminima. Uz HBO 3 uživaćete i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.

HBO kanal će i dalje ostati glavni kanal multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarce iz američke ali i evropske originalne produkcije, kao i ekskluzivne filmske premijere najnovijih holivudskih blokbastera.  HBO nudi sadržaj 24 sata dnevno, a sve ključne HBO originalne serije će se i dalje prikazivati simultano sa američkom premijerom upravo na ovom kanalu.

Dodatni Open IPTV HBO paket dostupan vam je po cijeni od 7,5 KM (bez PDV-a) mjesečno.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza