Od danas dva nova filma u Ekranu Zenica

02.03.2017. 13:48 / Izvor: Akta.ba

Nevjerovatna naučno-fantastična akcija "LOGAN" i animirana priča o malom ptiću velikog srca "RIČARD RODA" od 02. marta na programu Multiplexa Ekran Zenica.

Nevjerovatna naučno-fantastična akcija "LOGAN" i animirana priča o malom ptiću velikog srca "RIČARD RODA" od 02. marta na programu Multiplexa Ekran Zenica.

LOGAN

Hugh Jackman se vraća posljednji put u svojoj ulozi Wolverina. Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije, i Xavierovim Alzheimerom. Logan će morati poraziti Nathaniela Essexa uz pomoć djevočice Laure Kinney, ženskog klona Wolverine.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer film "Logan" možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Div0iP65aZo

RIČARD RODA (RICHARD THE STORK)

Tinejdžera Ričarda odgajile su rode pošto je od rođenja ostao siroče, pa sada ovaj tinejdžer misli da je jedan od njih. Međutim, kad dođe vrijeme za migraciju u Afriku, njegova porodica roda je primorana da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi za sobom u šumi, pošto on nije ptica selica i ne bi podnijeo put. Odlučan da dokaže da ipak jeste roda, Ričard sam kreće na putešestvije prema jugu. Međutim, samo uz pomoć Olge, ekcentrične sove koja ima imaginarnog druga, i papagaja diskopjevača po imenu Kiki, on ima šansu da stigne na cilj i nauči da prihvati sebe kakav jeste.

Termin projekcija svaki dan od: 17:00 sati 

Subotom i nedjeljom u dodatnim terminima: 12:00, 14:00, 16:00 i 17:00 sati

*Termini od 12:00, 14:00 i 16:00 sati su u 3D format

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza