Orlando - harmonija mirisa!

20.03.2015. 12:49 / Izvor: eKapija.ba
Orlando - harmonija mirisa!
OTVORI GALERIJU

Intenzivna testiranja garantuju da je na tržište izašao pouzdan i provjeren proizvod, koji će učiniti zadovoljnim svoje korisnike.

Od 1. aprila 2014. godine na tržištu Bosne i Hercegovine Orlando počinje svoju životnu priču. „Poslije više od dvije godine istraživanja i razvoja, preko 50 receptura i 300 testiranih mirisa, sa ponosom možemo da objavimo da smo na tržište plasirali visokokvalitetan proizvod u kategoriji omekšivača za rublje.“ poručuju iz firme Dukat d.o.o. Banja Luka

Intenzivna testiranja garantuju da je na tržište izašao pouzdan i provjeren proizvod, koji će učiniti zadovoljnim svoje korisnike. Čak štaviše, dodatne vrijednosti ugrađene u proizvod, garantuju povratak potrošača proizvodu poslije prve upotrebe.

Preduzeće Dukat d.o.o je osnovano 1994.god u Banja Luci, prve godine poslovanja bavilo se maloprodajom i ugostiteljstvom. Vremenom prerasta u preduzeće koje se bavi uvozom, proizvodnjom, trgovinom, disribucijom i transportom. Danas je Dukat jedna od najvećih i najozbiljnijih distributerskih kuća u BiH, gdje svojom distribucijom pokriva cijelu teritoriju BiH. Centrala firme je u Banja Luci, a iz četiri poslovne jedinice uspjesno vrši prodaju robe i servisiranje svih kupaca na celoj teritoriji BIH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza