Osvoji ulaznicu i pravo učešća na adrenalinskom poligonu na dan premijere

20.01.2017. 13:13 / Izvor: Akta.ba

U novom nastavku, Xander Cage se vraća iz mirovine te okuplja ekipu koja mora spriječiti aktivaciju uređaja koji može pretvoriti satelite u oružje za masovno uništenje.

Osvoji ulaznice za prvu sedmicu prikazivanja i pravo učešća na adrenalinskom poligonu na dan premijere 26.01. u 18 sati.

  •  like + share ovaj post
  • u komentaru ime osobe sa kojom želite pogledati film

Imena 3 (tri) sretna dobitnika koji će osvojiti po dvije ulaznice prvu sedmicu prikazivanja objavljujemo u srijedu 25. januara.

SADRŽAJ FILMA

U trećem eksplozivnom poglavlju blockbuster franšize koja je redifinisala žanr špijunskog trilera vidjet ćemo ekstremnog atletu koji je postao vladin operativac, Xandera Cagea (Vin Diesel), kako se vraća iz samonametnutog progonstva i sukobljava sa smrtonosnim alfa ratnikom Xiangom i njegovim timom u trci da povrati zlokobno i naizgled nezaustavljivo oružje poznato kao Pandorina kutija. Xander će regrutovati novu ekipu vještih saradnika i bit će upleten u smrtonosnu zavjeru koja ukazuje na dosluh na najvišem nivou svjetskih vlasti. Nabijen dobro poznatom ironijom i opasnim stavom, „xXx – Povratak Xandera Cagea“ podići će standarde u ekstremnoj akciji sa najnevjerovatnijim akcionim scenama kakve dosad nisu viđene u filmu.

D. J. Caruso režira nastavak jedne od najuspješnijih špijunsko-akcionih holivudskih franšiza. Franšiza je privukla neke od najtalentovanijih zvijezda iz cijelog svijeta, uključujući Vin Diesela, Donnie Yena, Krisa Wua, Deepiku Padukone, Ninu Dobrev, Ruby Rose, Rory McCanna, Tonya Jaa, Tonia Collette i Samuel L. Jacksona, kao i brojne talente iz svijeta sporta i muzike, uključujući UFC šampiona Michael Bispinga, muzičara Nicky Jama i fudbalsku megazvijezdu Neymara Jr i bivšu zvijezdu američkog fudbala, Tonya Gonzaleza.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza