Otvoren prvi Konzum Family Centar Sarajevo

20.08.2015. 14:44 / Izvor: Akta.ba
Otvoren prvi Konzum Family Centar Sarajevo
OTVORI GALERIJU

Građani Sarajeva dobili su mjesto koje će okupljati cijelu porodicu, nudeći izvrsnu ponudu, mnoštvo pogodnosti, različite zabavne i korisne sadržaje, svim posjetiteljima.

Danas je svečano otvoren prvi Konzum Family Centar, na adresi Ložionička 16 u Sarajevu.

Kako se navodi u saopćenju Konzuma, građani Sarajeva dobili su mjesto koje će okupljati cijelu porodicu, nudeći izvrsnu ponudu, mnoštvo pogodnosti, različite zabavne i korisne sadržaje, svim posjetiteljima.

Ovom prilikom, prisutnima se obratio direktor Mercatora BH Ahmet Koštreba i uručio vrijednu donaciju u iznosu 2.000KM Udruženju "Edus" za unapređenje obrazovanja i potporu djeci sa i bez poteškoća u razvoju.

Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni prijatelji i poslovni partneri, predstavnici medija i građani, koji su sa velikim nestrpljenjem željeli vidjeti i doživjeti sve što je Konzum Family Centar pripremio za njih.

Uz dobru muziku i pjesmu, svečanu atmosferu začinili su plesni performansi, nevjerovatni mađioničarski trikovi te najsmješnije fore žonglera i balondžija.

Posjetioci su uživali u sniženjima, akcijama i brojnim iznenađenjima, dok su se najmlađi zabavljali u društvu Kodija, koji je za njih pripremio poseban program u sklopu nove Kodijeve igraonice, u kojoj će najmlađi posjetioci Konzum Family Centra Sarajevo provoditi nezaboravne trenutke uz igru, zabavu, učenje i druženje. Najsretnijih 50 kupaca "lutajuća kamera" nagradila je poklon bonom u vrijednosti 50KM.

Iz Konzum Family Centra saopštili su da se veselje nastavlja i cijele naredne sedmice, kada će posjetioce svakoga dana čekati brojna iznenađenja, super pogodnosti te različiti zabavni sadržaji. Tako će kupci već u petak uživati u kupovini u Konzumu, Intersportu i Modiani uz trostruke bodove na Pika Kartici.

U subotu, posjetitelje očekuje Shopping Night velikih ušteda u sitne sate. U Konzumu će kupovati uz 10 posto na cijelu kupovinu, dok će u ostalim prodavnicama cijene padati i do 60 posto.

U nedjelju će najspretniji okušati sreću u okviru Family turnira u stonom fudbalu i sportskim igrama na Wii konzoli. Ponedjeljak će obilježiti velika zabava iznenađenja za najmlađe, dok će u utorak posjetitelji imati priliku kupovati uz dvostruke bodove na Pika Kartici, a u srijedu će uslijediti potraga za sretnim stikerima koji će pronalazačima donjeti vrijedne nagrade.

"Konzum Family Centar Sarajevo nije samo mjesto pogodnosti i dobre kupovine, već mjesto gdje želimo da se svi osjećaju posebno, gdje svi mogu pronaći nešto za sebe, kupovati i družiti se sa dragim ljudima u opuštenoj atmosferi. Novim, svježim i jedinstvenim pristupom, želimo građanima Sarajeva pružiti mjesto sadržajne svakodnevnice, ali i sasvim novog doživljaja kupovine. U narednom periodu, naši posjetioci sasvim sigurno će se radovati svakom dolasku, jer ih čeka pregršt uzbudljivih sadržaja na mjestu gdje su uvijek u centru pažnje", izjavio je Koštreba.

U Konzum Family Centru Sarajevo kupci zaista mogu pronaći sve što im je svekodnevno potrebno, uz poseban doživljaj kupovine.

U sklopu centra nalazi se najveća Konzum super prodavnica u BiH, potom Intersport i Modiana, Tehno Shop, ComTrade Shop, Sportina, Extreme Intimo, Borovo, Formetini, Alpina, Ciciban, cm, Parfimerija Plaza, Knjižara Kultura, Zlatarna Celje, Optika Salihbegović, Babysaurus, Eurofarm apoteka, Iva biljna apoteka, Family cvjećara, Frizerski salon KS, Hudiny Lock, Lutrija BiH i Cafe Malaga.

Tokom septembra, u Konzum Family Centru Sarajevo bit će također veoma zanimljivo, a o planiranim aktivnostima i pogodnostima prilikom kupovine, posjetitelji će biti blagovremeno obaviješteni.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza